Søk i Aktiv i Oslo

Snøscootere er populære kjøretøy og sporten dyrkes av stadig flere her i landet. Til glede for dem som liker snøscootere og nok til litt ergelse for dem som ikke ønsker motorisert ferdsel i utmark, men hører du til begge typer, kan du jo kjøre snøscooter på bane!

Snøscootere er praktiske og morsomme på en gang
Uansett snøscootere er praktiske hjelpemidler til transport av folk og ustyr i uveisom terreng vinterstid i vinterlandet Norge og det er en morsom og fartsfylt fritidsaktivitet og en spennende sport for de dristige. Snøscootercross er en idrettgren som stadig øker i populæritet. idrettsgrenen er organisert under Norges Motorsportforbund.

Snøscooter-safari
På denne side vil du finne litt av hver for deg som liker snøscootere, blant annet inforamsjon om hvor du kan leie snøscootere og informasjon om tilbud om snøscooter-safari i hele Norge. Etter hvert vil det også komm inforamsjon om hvro du kan kjøpe snøscootere og utstyr til snøscootere.

Hvis du er på jakt etter snøscooter-transport til hytter og lignende finne du tilbud om dette på vår side om hytteservice.