Søk i Aktiv i Oslo

Kronesalen

Et unikt, stemningsfullt og luftig lokale i femte etasje på Sentralen. Kronesalen passer til bryllup, julebord, nyttårsbord og sommerfester - og til seminarer, panelsamtaler, frokostmøter og andre samlinger.

Om lokalet:

Kronesalen er Sentralens nyeste sal og ligger i femte etasje. Med lyse spilevegger og god høyde under taket, har salen en lys og luftig atmosfære. På sommeren slippes naturlig dagslys inn fra store vinduer i taket, og på vinterhalvåret kan man lyssette salen med festlige dekorlys.

Kronesalen er perfekt for deg som planlegger en konferanse, intimkonsert, fest med jobben eller et privat selskap som for eksempel bryllup, i et utradisjonelt lokale midt i hjertet av Oslo.

Kapasitet: 126 kino / 102 langbord / 84 runde bord / 72 klasserom / 42 gruppebord / 120 stående

Les mer om lokalet.

Takterrassen Kron
Kronesalen har egen utgang til Sentralens takterrasse Kron som også kan leies med. Takterrassen er urban og ujålete med utsikt over Kvadraturens hustak.

På sommeren er det en luftig terrasse med gode solforhold, perfekt for vielser, sommerfester og andre eventer. Når høstmørket kommer lyses takterrassen opp med stemningsfulle lyslenker, og varmelamper gjør at man holder varmen til langt utpå høsten. Hva med å starte julebordet med gløgg under stjernehimmelen for så å nyte resten av kvelden inne i Kronesalen?

Les mer om Kron.

 

kronesalen

Send melding til Kronesalen

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.