Søk i Aktiv i Oslo

Eldorado Esport & Entertainment

Er du på jakt etter et helt spesielt lokale for ditt event, møte eller konferanse? Da bør du se nærmere på Eldorado E-sportsenter. Her får du en pulserende arena midt i Oslo sentrum for de unike opplevelsene.

Etter å ha vært kino i nesten 100 år, åpnet Eldorado i 2021 opp på nytt for publikum. Denne gangen som Norges største arena for E-sport og digital underholdning.

E-sport er i vinden som aldri før og senteret vil være fylt opp av det siste innen underholdnings- og videoteknologi. Teknologi som vil være tilgjengelig for alle, ikke bare E-sportsutøvere og gamere, men bedrifter med behov for å lage egne innholdsproduksjoner.

Se mer på Eldorado sine nettsider. 

Mange muligheter

Selv om det fremstår som en nasjonal arena for e-sport og gaming, er lokalene modernisert og tilrettelagt med tanke på konferanse og bedriftseventer.

Den store salen på Eldorado har en tribune med 200 seter som “forsvinner” inn i veggen, og vi forvandler ett og samme rom fra fag og presentasjon til hyggelig selskap med middag på 45 minutter.

Rommet kan møbleres for bordsetning for 150 spisende gjester, eller 300 sitteplasser i auditorium, eller 450 ståplasser. En gigantisk LED-skjerm (10×3 meter) utgjør bakgrunnen til scenen vår og gir deg unike muligheter til en interaktiv presentasjon, med et lyd- og lysanlegg som i en konsertsal.

Salen er videre utstyrt for full TV-produksjon og livestreaming, med egen TV-regi-rom, for at du kan kringkaste alt fra din konferans og event ut til resten av verden. Kick off, konferanser, seminarer, salgsmesse, julebord, TV-sendinger, liveshows eller konserter – på Eldorado er mulighetene mange.

Les mer om de ulike mulighetene. 

Med en erfaren stab og kompetanse fra både event, gaming og TV-produksjon vil du alltid være i trygge hender hos Eldorado Esport & Entertainment.  Og med en unike location midt i Oslo sentrum, vil dine gjester ha en fantastisk dag på Eldorado.

De har avtale med flere forskjellige cateringselskaper, og kan derfor tilby akkurat det dere ønsker av mat + alle skjenkerettigheter.

Barnebursdag 

Er barnet ditt glad i gaming og kunne tenkt seg en uforglemmelig bursdagsfeiring med god stemning og ikke minst masse GGs? Da finner du ikke noe bedre sted enn Eldorado, i hjertet av Oslo sentrum.

De tilbyr bursdagsgjengen egne grupperom med STATE OF THE ART PCer, lynkjapt og lag-fritt internett, 70+ spilltitler, et dedikert Xbox-rom, VR-spill, coacher og selvsagt full servering m/ bl.a. calzoner, paninier, pizza, popcorn, baconsnacks og brus. Foreldre vil oppleve en gjeng med fornøyde gamere som gleder seg til nestemann i gjengen har bursdag, så de kan komme tilbake til Eldorado

Les mer om bursdagspakkene. 

Afterwork 

Etter en lang og god arbeidsuke er det ingenting bedre enn å samles etter jobben på fredag for litt sosialt samvær! Hos Eldorado tilbyr de et annerledes afterwork-tilbud: Sosial gaming!

VR-rom, konsoller, PCer, SIM-racing eller arkade – uansett hva slags gamer du er så har vi utstyret som passer! En kafè som selger mineralvann, kaffe, snacks og mat finner du i inngangspartiet. De har naturligvis også skjenkebevilling og det er derfor mulig å kjøpe øl, cider, vin eller champagne.

Se mer på Eldorado sine nettsider. 

Kontakt Eldorado Esport & Entertainment

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.