Søk i Aktiv i Oslo

UpSkill: Summer camp – Eldorado E-sport

Bli med på Norges feteste sommerleir for gamere - UpSkill: Summer! En uke med tettpakket, variert program som coaching, aktiviteter og sosial gaming! Kort fortalt handler UpSkill: Summer om å ha det gøy med spill, finne nye venner og bli en enda bedre spiller.

  • En magisk ferieaktivitet for ungdom fra 10 år (må fylle 11 år i 2023) med interesse for gaming.
  • Dette er en unik opplevelse for alle som ønsker å forbedre sine spillferdigheter og ha det gøy samtidig.

Etter fjorårets braksuksess gjennomfører Eldorado selvsagt UpSkill: Summer camp for unge gamere igjen – velkommen til UpSkill: Summer 2023!

UpSkill: Summer 2023 arrangeres i uke 26, 32 og 33
Det er begrenset antall plasser (34 stk) hver uke, så du bør sikre deg plass nå!

>> Meld deg på UpSkill: Summer 2023

Bli med på UpSkill: Summer og opplev den ultimate sommerleiren for gamere. De kan garantere at du vil få en opplevelse du aldri vil glemme!

Hva lærer du på UpSkill: Summer camp?

BLI EN BEDRE GAMER
Som gamer vil du lære om strategi, kommunikasjon, kontroll av egen adferd og kosthold fra profesjonelle spillere og coaches. De vil hjelpe deg med å bli en bedre gamer ved å forbedre dine ferdigheter og gi deg smartere strategier.

Coachene vil lære deg:
– Hvordan du kontrollerer dine egne følelser mens du spiller.
– Hvordan du samarbeider internt i laget og hvordan du kommuniserer effektivt.
– Gir de deg tips for mental egentrening, fysisk fostring og kosthold.
– Samt ulike taktikker og tips du kan bruke i selve spillene.

Med splitter nye datamaskiner fra øverste hylle, vil Eldorados UpSkill: Summer glede og forbedre ferdighetene til selv erfarne gamere!

FÅ NYE VENNER OG HA DET GØY
Men det handler ikke bare om trening og læring. Hos UpSkill: Summer vil du også ha det gøy med sosial gaming og aktiviteter som gir deg muligheten til å møte nye mennesker og bygge varige vennskap. Det er viktig å ha det gøy mens man lærer, og her vil du alltid ha det gøy!

Gjennom UpSkill: Summer vil du få muligheten til å møte andre gamere med samme interesser som deg selv, og lære hva som skal til for å være en god teammate. Kanskje finner du deg et nytt lag å spille med, eller kanskje bygger du en vennegjeng som vil vare livet ut?

>> Meld deg på – uke 26

>> Meld deg på – uke 32

>> Meld deg på – uke 33

Mer om campens innhold:

Deltakerne deles inn i fire grupper av 8-10 personer og følges av hver sin gruppeleder. Disse coachene vil følge deltakerne gjennom hele uken og dele sine egne tips og triks, samt gi personlig veiledning og oppfølging.

På UpSkill: Summer vil det være fokus på god og respektfull oppførsel, nettvett, sosial trening og personlig utvikling, og samtidig ha det moro med ulike dataspill. Hver dag er det utflukter med aktiviteter for å oppleve Oslo sammen. Det blir lunsj og besøk på blant annet Paradox Museum, minigolf på Christiania minigolf, badetur på Operastranda og frisbeegolf på Muselunden.

Under campen vil alle deltakerne få anledning til å prøve seg på mange forskjellige spesialaktiviteter, blant annet:

– Bygge en egen PC
– Streame på Twitch
– Spille Virtual Reality spill
– Spille på Eldorados retro arkademaskiner
– Spille Nintendo Switch på Eldorados 30 kvm store gigaskjerm

Etter at det ordinære programmet på campen er over kl. 17:00, er det gratis for deltakerne å fortsette å spille frem til kl. 19:00 på Eldorado, gjerne sammen med foreldre som vil lære litt mer om gaming (så lenge det er kapasitet).

Les mer om sommerleiren.

Send melding til UpSkill: Summer camp – Eldorado E-sport

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.