Søk i Aktiv i Oslo

Paraseiling eller parasailing

Paraseiling er en relativt ny aktivitet i Norge, men interessen for sporten øker for hvert år. Paraseil kan brukes etter båt om sommeren, og faktisk også etter snøscooter om vinteren. Utført med sunt vett og fornuft er det sikkert, trygt og ikke minst moro for alle deltagere.

Dra på paraseilingstur med instruktør

Vi snakker om en fallskjerm eller en parasailer, raske båter og instruktører som gir deg en luftig opplevelse over vann. Mange forbinder parasailing med sydens strender, der er det jo mange tilbud. Nå har tilbudene etter hvert dukket opp flere steder i Norge også. Vi har oversikt over tilbydere av opplevelsesturer med parasailere.

Med en kyndig instruktør er parasailing trygt, lett og moro. Under slike forhold kan det sies at:

Alle kan fly! Gamle, unge og til og med funksjonshemmede klarer det.

Land i båten… land i vannet… fly flere sammen
Hvis du vil kan du både ta av og lande trygt på båten, helt uten å bli våt. Men; hvis du ønsker litt ekstra spenning kan instruktøren sørge for at du blir dyppet i vannet før landing. Det er også mulighet for å fly tandem sammen med en venn.

Vil du prøve paraseiling med egen båt eller snøscooter?

Paraseiling gir vannsport en ny og spennende dimensjon, det er ekstremsporten som ikke krever noen spesiell form og kondisjon. Alle med alminnelig god helse som kan følge enkle instruksjoner og løpe noen skritt kan begynne med paraseiling. Når det gjelder hva slags båt du trenger kan man generelt si at omtrent hvilken som helst båt som kan trekke opp to personer på vannski kan brukes. Nedenfor finner du også oversikt over forhandlere av paraseilere.