Arrangementet er fullført.
Pannestekt grønn asparges, Santa. Kristinaskinke, Parmasan, vinagrette og sitron- og hvitløkskruttonger.
Per porsjon.
8 stk grønne asparges
30 gr Santa Kristinaskinke i skiver
20 gr revet parmasan
2 ss Vinagrette
En liten neve krutonger
Maldonsalt
Nykværnet pepper
Olivenolje
Slik gjør du:
Vinagrette
1 ss finhakket sjalottløk
1 ss dijon sennep
1 ss finhakket gresløk
3 ss hvitvinseddik
2 dl olivenolje
Salt, pepper, sitron, sukker
Slik gjør du:
Kruttonger
1 stk dagsgammel loff uten skorpe
2 fedd Hvitløk finhakket
1 dl solsikkeolje
Fin revet skall av 1 sitron, kun det hvite
2 ss finhakket bladpersille
3 ss finrevet parmasan
Slik gjør du:
Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.
Bli med på Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.