Konserter i Oslo

Se oversikten over konserter i Oslo

Ønsker du å finne de viktigste konsertene du bør få med deg i år, eller de alternative konsertene innenfor andre sjangere og som lar deg utforske og gå på oppdagelsesferd i den musikalske verden? Det skal du finne her.

Her finner du et bredt utvalg av ulike typer konserter fremover i byen.

Og hvis du vet om noen konserter andre bør få med seg så registrer det her >>

Arrangementer

 • søndag
  13:30

  Bryggedans 1. påskedag

  Hver søndag kan du riste av deg uka som gikk og gjøre deg klar for uka som kommer med en real dagfest! Det er bachata som står i fokus, og gjengen fra Dancecity leder an på dansegulvet. Baren er åpen og høytalerne er skrudd opp.
  SALT Oslo
 • torsdag
  20:00

  House Roulette på John Dee

  En kveld vil aldri bli lik en annen, men felles for alle blir utrolig bra housemusikk fra noen av landets beste artister innen sitt felt, på en av Oslos mest legendariske scener.
  John Dee
 • fredag
  19:30

  Forsvarets stabsmusikkorps

  Forsvarets stabsmusikkorps er på en miniturné og det er et topptrent orkester med glimrende solister fra egne rekker som inntar scenen på Chat Noir.
  Chat Noir
 • fredag
  20:00

  Strømløst: Paal Flaata – Rockefeller

  Det er bare å begynne å glede seg til fredag 14. april. Det blir en unik og intim opplevelse når Paal Flaata inntar Rockefeller i strømløst-format!
  Rockefeller
 • lørdag
  19:30

  Star Wars: The Empire Strikes Back Live in Concert

  Opplev filmsuksessen Star Wars: The Empire Strikes Back - Live In Concert i sin helhet på et stort lerret samtidig som Stockholm Concert Orchestra spiller den mektige originalmusikken av John Williams.
  Oslo Spektrum
 • tirsdag
  18:00

  Chansons Internationales // Nordisk aften

  Duoen Zwaig/Heyerdahl er kjent for sine kvelder med Chansons Internationales på Røverstaden, der de utforsker ulike sjangre og sanger på flere språk. Denne kvelden retter de fokuset mot det nordiske musikalske landskapet.
  Røverstaden
 • torsdag
  19:00

  Emelie Hollow

  En konsert med Emelie Hollow er å ta del i en mektig opplevelse – få artister er i stand til å gjøre en konsertsal så stille, og fremkalle like mye gåsehud hos tilhørerne. 


  Parkteatret
 • fredag

  VI ELSKER 90-TALLET lager fest til sjøs!

  Nå kan du få oppleve et brak av en fest på sjøen, når VI ELSKER 90-TALLET forvandler skipet til festlig feiring av 90-tallets store hits.
  DFDS Seaways
 • fredag
  19:30

  fucales + Bikelane

  Jokerne i Skandinavias kanskje mest eksplosive band, fucales, overrasker alltid. Og Bikelane går alltid knallhardt ut med høyt energinivå og smittende spilleglede på konserter. Med andre ord, dette må du få med deg!
  Sub Scene
 • lørdag
  17:00

  Salsa Cruise på MS Bjørvika

  Velkommen ombord på Oslos flytende kulturarena! Det blir cubansk salsamusikk med live band – selveste 'Felix Navarro Navarro med Comgoya'.
  MS Bjørvika
 • torsdag
  19:30

  Diana Krall – Oslo Spektrum

  Publikum har en storslagen kveld i vente når Diana Krall tar med seg sine mange hits og vender tilbake til Norge og Oslo Spektrum
  Oslo Spektrum
 • fredag
  21:00

  Mariana Mazú (AR)

  Med sin eklektiske og fordomsfrie stil representerer vokalisten Mariana Mazú et friskt pust i dagens tango. På sin nye konsertrunde akkompagneres hun av en av landets ledende gitarister, Leonardo Andersen, og den anerkjente norske fiolinisten Karl Espegard.
  Cosmopolite, Soria Moria
 • søndag
  19:30

  Arctic Monkeys

  Fans vil få muligheten til å oppleve bandet live mens de spiller låter fra deres kommende album "The Car", som slippes 21. oktober 2023. Inhaler vil også være med som spesielle gjester på turneen.
  Oslo Spektrum
 • fredag
  19:30

  Det Betales – Backbeat

  Showet Backbeat tar for seg den tiden The Beatles bodde og spilte i Hamburg, på steder som Keiserkeller, Indra og Star Club, for 60 år siden.
  Chat Noir
 • fredag
  19:30

  Asle Beck

  Dette blir en konsertforestilling hvor du blir tatt med på en reise gjennom Asles liv fra hans ungdomstid og frem til i dag.
  Chat Noir
 • torsdag
  18:30

  Heine Aleine – og to til

  Det finnes mange musikere og det finnes mange artister, men det er ikke mange som kan kalle seg entertainer. Sangeren Heine Totland er en av de få. Dette musikalske humorshowet må rett og slett oppleves.
  Latter
 • fredag
  20:00

  Benedikt – Slippkonsert

  Deres tredje album, «Why Are You Dreaming?», slippes i april, og det skal feires med slippkonsert på Parkteatret 26. mai!
  Parkteatret
 • søndag
  18:00

  El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert

  Dette er et type arrangement for både tangodanseren og konsertpublikummet. Kom tidlig for å få din favorittplass, eller for å varme opp danseskoene.
  Sentralen
 • lørdag
  20:00

  «Vel møtt igjen» – en hyllest til The Monn Keys

  Bli med på en helaftens forestilling hvor The Attitunes, sammen med fullt ensemble og 12-manns orkester, hyller den norske vokal- og gjøglergruppen «The Monn Keys».
  Chat Noir
 • tirsdag
  19:00

  Jazzcruise – god mat og musikk på fjorden

  3-timers aftencruise med levende musikk av 1. klasse og nydelig rekebuffet inkludert.
  Båtservice Sightseeing og Norway Yacht Charter
 • onsdag

  God natt, Oslo

  Litteraturfestival som avvikles på sensommeren og tar pulsen på aktuell samfunnstematikk og trender i litteraturens verden.
  SALT Art - Music
 • fredag
  19:30

  Louis Tomlinson – live i Oslo Spektrum!

  Opplev Louis Tomlinsons "Faith In The Future 2023 Tour" og syng med på hans hitsingler som har gjort ham til en av verdens mest populære artister. Bestill billettene dine nå og se ham opptre live på Oslo Spektrum fredag 1. september 2023!
  Oslo Spektrum