Søk i Aktiv i Oslo

OSLO PRIDE 50 ÅR: For en stemme! hovedbilde
onsdag 
19:00
Operahuset

OSLO PRIDE 50 ÅR: For en stemme!

Stor feiring av stemmens kraft, muligheter og mangfold!

I forbindelse med Oslo Pride 50 år inviterer Nasjonaloperaen og Kringkastingsorkestret sangere fra mange sjangre, aldre og kulturer til en storslått feiring av den fantastiske menneskestemmen.

Opplev opera, joik, jazz, strupesang, pop og kveding, framført av fantastiske stemmekunstnere, barnekor og Kringkastingsorkestret. Konferansierer er Per Sundnes og Silya Nymoen, dirigent er Daniela Musca.

Det vakreste vi har

Menneskestemmene våre er noe av det mest fascinerende og det mest individuelle vi har. Når menneskestemmer kommer sammen, viser det både hva vi er i stand til å skape som felleskap, og skjønnheten som bor i mangfoldet blant oss.

Konserten For en stemme! er en feiring av menneskestemmens kraft, muligheter og mangfold – og samtidig en feiring av Oslo Prides 50-årsjubileum. Konserten inkluderer også utdeling av Kim Frieles minnepris.

Se mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Olivia Rodrigo – Guts World Tour
tirsdag
18:00

Olivia Rodrigo – Guts World Tour

Den Grammy-vinnende artisten, Olivia Rodrigo, legger ut på en etterlengtet verdensturné i forbindelse med sitt nye, kritikerroste album «GUTS».

Eventbilde: Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!
tirsdag
19:00

Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!

Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!

Eventbilde: Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus
torsdag
19:00

Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus

Spellemannsprisvinner, respektert låtskriver og særs dyktig instrumentalist. Bærums store låtskriverkunstner kommer hjem.