På Gamle Logen kan du få smake en rekke elegante og særegne whiskyer, samt noen whiskydrinker sammen med Norges fremste whiskyekspert, Chris Maile.
De siste tiårene har vært en gullalder for alle whiskyelskere med en rekke herlige gyldne dråper å velge mellom fra flere og flere land.
Du kan finne whiskyer som passer for en hver anledning, enten det er sommerfesten, til meditasjon eller rett og slett til maten. Dessuten er whiskyens egenkarakter elsket av bartendere til å lage forfriskende cocktails.
Alle deltakerne på kveldens kurs får med seg sitt eget eksemplar av drink- og cocktailboken Ren nytelse!
Boken som er skrevet av Aase E. Jacobsen, ansvarlig redaktør i Apéritif, gir deg 131 oppskrifter, lekkert fotografert av Marte Garmann Johnsen. Den hjelper deg også å forstå hva som må til for at en drink skal bli god.
Pris: 445,-
Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.
Samtale med Olive Vassell, Natasha A. Kelly og Michelle Tisdel om boken og temaet «Mapping Black Europe: Markers, monuments, memory».
I løpet av denne vinsmakingen skal dere bli bedre kjent med de forskjellige jordsmonn, druetyper, produsenter og vinområder som har vært med på å gi Australia det kvalitetsstempelet de fortjener.