Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Vinn treretters på selveste Valentines Day hovedbilde
onsdag 
Justisen

Vinn treretters på selveste Valentines Day

Nå kan du vinne 3-retters middag for 2 med 2 enheter drikke per person på flotte Justisen.

Overrask en kjæreste, venn eller familiemedlem som du setter ekstra stor pris på! Vinn en fantastisk 3-retters middag for 2 personer på flotte og ærverdige Justisen! Det følger med 2 enheter drikke per person med i premien!

Justisen er et av Oslo eldste bygg og huser både restaurant, bakgård, barer og salonger. I tillegg til disse er det mange kriker, kroker og ganger som gjør bygget levende og spennende.

Justisen er et av Oslo eldste bygg og huser både restaurant, bakgård, barer og salonger. Justisen passer perfekt til sosiale arrangementer av ulik størrelse der man f.eks kan starte selskapet med en aperitiff i bakgården eller en av deres mange barer før man trekker inn i restauranten og nyter en 3-retters middag.

Videre kan man fortsette kvelden i Kjøkkenbaren, Paragrafen Bar eller i en av salongene.

Delta på Aktiv i Oslo sine facebooksider >>

Vinneren er nå trukket! Gratulerer til Lise-Christine Yssen som vinner av en treretters! Vi tar kontakt!

Salongene egner seg ypperlig til uformelle sosiale samlinger for selskap av ulik størrelse, enten det er bursdagsfeiring, jubileum, reunion eller sosialt samvær med venner og kollegaer. De mange gangene og rommene skaper alltid en velkommen og hyggelig atmosfære for Justisens gjester.

Les mer om Justisen her >>

 

Relaterte saker