Justisen

Justisen holder til i en av Oslos eldste bygårder, og består av flere barer og selskapslokaler fordelt på to etasjer. Baren har en stor bakgård med uteservering hele året, og egne selskapslokaler som kan bookes til små og store arrangementer.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

Med interiør og innredning inspirert av flere epoker fra 1900-tallet, tilbyr Justisen et helt spesielt selskapslokale. Her kan store og små selskaper samles for diverse markeringer i en behagelig atmosfære.

Barer med historisk interiør

Inviter til familieselskap, julebord, kick off og andre selskapeligheter i de hjemmekoselige stuene i 2. etasje. Innredningen er inspirert av interiøret som ble brukt i leilighetene i denne etasjen på store deler av 1900-tallet.

I dag består hele andre etasje av flere barer med ulikt konsept. Det er god plass til større og mindre vennegjenger, og man kan kose seg med drinker og annen god drikke i hyggelig selskap.

Les mer om Justisen.

Eget selskapslokale til firmafest og private selskap

Legg ditt neste firmaarrangement til Justisen. Her kan gjestene kose seg i avslappende omgivelser med historien sittende i veggene.

I disse lokalene kan du feire bursdag med venner, arrangere sommerfest, julebord eller andre firmafester i flotte omgivelser. Du får et skreddersydd opplegg etter dine preferanser, uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firmasammenheng. Justisen har et eget selskapslokale som kan leies til lukket selskap for inntil 50 personer med bespisning.

Book julebord på Justisen

Vær ute i god tid hvis du ønsker å booke Justisen til julebordet, for dette er et populært julebordlokale. Velg mat fra en selskapsmeny, eller bestill juletapas til gjestene. Det er ulik størrelse på rommene, og man kan reservere hele eller deler av lokalet.

Uteservering i bakgården

Bakgården er en lun og innbydende plass som er åpen hele året! Her får du sommerfølelsen året rundt. Arranger sommerfesten på Justisen, både med og uten mat. Det er også plass til å bygge opp en liten scene i bakgården til underholdning.