Mandag 30. januar kan du bli med på vinkurs hos Apèritif med viner fra det spanske vinhuset Bodegas Faustino.
Faustino ble introdusert på det norske vinmarkedet tidlig på 1970-tallet og har vært populær siden.Under denne smakingen vil du selv få oppleve hvordan deres viner utvikler seg gjennom flere års lagring, i det du får smake hele fem årganger av Faustino I.
Den eldste vinen du får smake denne kvelden, 1964-årgangenav Faustino I, ble tappet bare fire år etter at Bodegas Faustino lanserte sine første viner under eget navn. Det er verdt å nevne at denne årgangen også blir sett på som en referanseårgang og klassifiseres som mytisk av Bodegas Faustino selv.
Sergio Soriano kommer til å holde kurset og vil gi deg en god innføring i spansk vinmakerkunst i det du får smake hele 11 viner.
Her får du selv oppleve det ypperste av hva Spania har å tilby med musserende, unike Riojaer og elegante Ribera del Duero-viner fra deres bodega Portia.
Kurset holdes på Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo og foregår på engelsk.
Pris: 495,- per person
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
Omvisningen «To fabrikker – tusen liv» gir deg kunnskap om hverdagsliv, fabrikker og arbeidsliv og et innblikk i et unikt industriområde.