Arrangementet er fullført.

Vinkurs – Klassiske hvitviner hovedbilde
torsdag 

Vinkurs – Klassiske hvitviner

468_2014_12_09_201530

Mathallen Oslo – Torsdag 23. april 2015

Lurer du på hvordan hvitvin produseres og hvilke bruksområder disse vinene har?
Og hva er egentlig forskjellen på en aromatisk og en ikke-aromatisk druesort?

Denne kurskvelden er forbeholdt de klassiske hvite vinene.

De går gjennom den viktigste teorien for å lære hvordan vinen lages fra druer til ferdig vin.
Opprinnelse, jordsmonn, gjæringsprosesser, fatlagring og ikke minst druesorter er viktige faktorer de tar for seg, pluss mange, mange fler.
De går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.

Det smakes på seks klassiske hvitviner denne kvelden:

Chardonnay fra Burgund, Frankrike
Sauvignon Blanc fra Loire, Frankrike
Gewurstraminer fra Alsace, Frankrike
Riesling fra Rheingau, Tyskland
Alvarinho fra Rias Baixas, Spania
Pinot Grigio fra Friuli, Italia

Kurset inkluderer

Smaking av 6 ulike viner
Smaksark til notater
Vinkelner /foredragsholder
Det serveres ikke mat på dette kurset

Tid: kl. 18.00 – 20:00

Pris: 690,- pr. person