Arrangementet er fullført.

Viltkveld med sopp hovedbilde
onsdag 
19:00
Stock Oslo

Viltkveld med sopp

Bocuse dÒr vinner Terje Ness og Stocks egen kjøkkensjef Stian Gregersen.

En sjelden sjanse. Viltkveld med sopp. Hvordan få folk til å like soppen din? Stock Oslo gjentar suksessen fra i fjor, det blir retter i verdensklasse og topp stemning.

6-retters meny: Blåskjell og kantareller – Piggvar med fennikel og caviar – Steinsopp consomme med rådyrraviolli og parmesan – Villand, kål, sopp og Foie Gras – Brie trøffel – Souffle pasjonsfrukt. Meny kr: 850,-. Egen vinmeny.

Book bord idag: vilt@stockoslo.no.

Les mer om Stock Oslo her >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: Boblende middag
fredag
17:00

Boblende middag

Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter.

Eventbilde: Førjulstid og romjul på Son Spa
tirsdag

Førjulstid og romjul på Son Spa

Nyt både spa og julemeny under førjulstiden, så vel som julaften, romjul og nyttårsaften på Son Spa.

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Vin til julemat
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Vin til julemat

Vinklubben presenterer 3 spennende viner til hver av de klassiske julerettene ribbe og pinnekjøtt.