Arrangementet er fullført.
På dette kurset går dere gjennom de ulike metodene som brukes for å fremstille musserende vin, og du vil lære hvordan man skiller disse fra hverandre gjennom bl.a. munnfølelse og aromaer i vinen. Du får også informasjon om viktige historiske, klimatiske og geografiske forhold i verden av musserende vin og gjør deg til bobleekspert på to timer!
Det er også fokus på hvilke musserende viner som passer godt til sommerens festligheter og gir deg tips om gode mat og vinkombinasjoner.
Kurset avsluttes med å lære deg hvordan du sablerer en flaske musserende vin!
Bli med på Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.