Arrangementet er fullført.

Verdens musserende viner hovedbilde
onsdag 
18:00
Kulinarisk Akademi - Sagene

Verdens musserende viner

ntso

Bli bobleekspert på to timer

På dette kurset går dere gjennom de ulike metodene som brukes for å fremstille musserende vin, og du vil lære hvordan man skiller disse fra hverandre gjennom bl.a. munnfølelse og aromaer i vinen. Du får også informasjon om viktige historiske, klimatiske og geografiske forhold i verden av musserende vin og gjør deg til bobleekspert på to timer!

Det er også fokus på hvilke musserende viner som passer godt til sommerens festligheter og gir deg tips om gode mat og vinkombinasjoner.
Kurset avsluttes med å lære deg hvordan du sablerer en flaske musserende vin!

Få plass på kurset her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Chilenske toppviner
tirsdag

Mathallens vinklubb: Chilenske toppviner

I dag rangeres Chile som nummer ni av verdens største vinproduserende land og denne kvelden får du smake noen av toppvinene derfra.

Eventbilde: Sushikurs med Kulinarisk Akademi
tirsdag
17:00

Sushikurs med Kulinarisk Akademi

Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
onsdag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.