Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Verdens musserende viner hovedbilde
onsdag 
18:00
Kulinarisk Akademi - Sagene

Verdens musserende viner

ntso

Bli bobleekspert på to timer

På dette kurset går dere gjennom de ulike metodene som brukes for å fremstille musserende vin, og du vil lære hvordan man skiller disse fra hverandre gjennom bl.a. munnfølelse og aromaer i vinen. Du får også informasjon om viktige historiske, klimatiske og geografiske forhold i verden av musserende vin og gjør deg til bobleekspert på to timer!

Det er også fokus på hvilke musserende viner som passer godt til sommerens festligheter og gir deg tips om gode mat og vinkombinasjoner.
Kurset avsluttes med å lære deg hvordan du sablerer en flaske musserende vin!

Få plass på kurset her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Pastakurs
tirsdag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.

Eventbilde: PINQUIZ
tirsdag
19:00

PINQUIZ

PINPIN byr på quiz-kvelder fulle av overraskelser og fete premier, så be med deg venner, kollegaer og familie og bli med på moroa!

Eventbilde: Boblende middag / lunsj
onsdag
17:00

Boblende middag / lunsj

På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Til boblene kommer også passende retter, noe blir servert av kokkene og noe lager man selv.