Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Verdens musserende viner hovedbilde
onsdag 
18:00
Kulinarisk Akademi - Sagene

Verdens musserende viner

ntso

Bli bobleekspert på to timer

På dette kurset går dere gjennom de ulike metodene som brukes for å fremstille musserende vin, og du vil lære hvordan man skiller disse fra hverandre gjennom bl.a. munnfølelse og aromaer i vinen. Du får også informasjon om viktige historiske, klimatiske og geografiske forhold i verden av musserende vin og gjør deg til bobleekspert på to timer!

Det er også fokus på hvilke musserende viner som passer godt til sommerens festligheter og gir deg tips om gode mat og vinkombinasjoner.
Kurset avsluttes med å lære deg hvordan du sablerer en flaske musserende vin!

Få plass på kurset her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bondens marked – Kolbotn Torg
lørdag
10:00

Bondens marked – Kolbotn Torg

Bli med på Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.

Eventbilde: Bli en mesterkokk med Jonatan!
lørdag
12:00

Bli en mesterkokk med Jonatan!

Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.