Søk i Aktiv i Oslo

Verdens miljødag for barn hovedbilde
søndag 
12:00
SALT Oslo

Verdens miljødag for barn

Bli med på markeringen av Verdens miljødag søndag 4. juni

For å feire verdens miljødag inviterer Oslo kommune hele familien til en gøyal og lærerik miljødag på SALT og Langkaia i Oslo. Her kan du lære mer om plast i havet og bli bedre kjent med livet i Oslofjorden!

Søndag 4. juni kan alle som vil ta en tur i spøkelseshuset laget av spøkelsefiske, lage kunst av plast fra havet, få ansiktsmaling som arter i Oslofjorden, lage leker av havplast, bygge hummerhus, se på livet under vann med drone, dykkermaske eller akvarium og masse mer. Det er bare å glede seg!

Hold av datoen, og ta turen ned til bryggekanten for en dag med masse aktiviteter, småprat om Oslofjorden, musikk og moro for både store og små. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

  • Tid: Søndag 4. juni, kl 12.00 – 16.00
  • Sted: Langkaia og SALT i Oslo

Arrangementet har påmelding via facebook: Påmelding her.

Verdens miljødag har blitt markert over hele verden siden 1972. I år er FNs tema “Sammen mot plastforurensning”. Vi må stoppe tilførselen av plast til havet, og ta bedre vare på artene som vi deler Oslofjorden med.

Relaterte saker

Eventbilde: Tyvetallet – Det nye Oslo
fredag
00:00

Tyvetallet – Det nye Oslo

1920-tallet var preget av sterke motsetninger og nye visjoner. Kristiania ble til Oslo og var landets sentrum, både politisk, økonomisk og kulturelt. Men tidene var også tøffe for mange. Få glimt fra 20-tallets nye Oslo.

Eventbilde: Bukkene Bruse drar til syden
fredag
11:00

Bukkene Bruse drar til syden

I et fargerikt og levende univers, fylt med gjenkjennbare og morsomme referanser for store og små, er det endelig tid for Bukkene Bruses sydentur.

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.