Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

14. august 2021 – Verdens beste klippestupere til Operahuset i Oslo hovedbilde
lørdag 

14. august 2021 – Verdens beste klippestupere til Operahuset i Oslo

14. august 2021 blir Operaen vertskap for sitt aller første idrettsarrangement.

Den verdensomspennende klippestupe-serien Red Bull Cliff Diving byr på høytsvevende og akrobatiske stup fra operataket – 27 meter over havoverflaten.

Red Bull Cliff Diving kommer i 2021 tilbake til Norge for fjerde gang, i et storslått samarbeid mellom Operaen, Renault og Red Bull. Tidligere har Kragerø (2010, 2014) og Grimstad (2012) stått på kalenderen til verdensserien i klippestuping.

I år står for første gang Oslo og det ikoniske operahuset i Bjørvika som vertskap for et av de seks globale stoppene sammen med naturskjønne og spektakulære stupedestinasjoner i Frankrike og fire andre nasjoner som annonseres neste uke.

Relaterte saker

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.