Arrangementet er fullført.

14. august 2021 – Verdens beste klippestupere til Operahuset i Oslo hovedbilde
lørdag 

14. august 2021 – Verdens beste klippestupere til Operahuset i Oslo

14. august 2021 blir Operaen vertskap for sitt aller første idrettsarrangement.

Den verdensomspennende klippestupe-serien Red Bull Cliff Diving byr på høytsvevende og akrobatiske stup fra operataket – 27 meter over havoverflaten.

Red Bull Cliff Diving kommer i 2021 tilbake til Norge for fjerde gang, i et storslått samarbeid mellom Operaen, Renault og Red Bull. Tidligere har Kragerø (2010, 2014) og Grimstad (2012) stått på kalenderen til verdensserien i klippestuping.

I år står for første gang Oslo og det ikoniske operahuset i Bjørvika som vertskap for et av de seks globale stoppene sammen med naturskjønne og spektakulære stupedestinasjoner i Frankrike og fire andre nasjoner som annonseres neste uke.

Relaterte saker

Eventbilde: Terje Sporsem – «Absolute norsk»
tirsdag
19:00

Terje Sporsem – «Absolute norsk»

Terje Sporsem er tilbake med et standupshow der han skal prøve å finne essensen av Norge. Hva vil det egentlig si å være norsk ?

Eventbilde: Use your heart as a phone
onsdag

Use your heart as a phone

Hva er kjærlighet og hvordan kan kunsten fungere som uttrykk for kjærlighet? 17 kunstnere utforsker kjærlighetens språk i fellesskap.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
onsdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.