Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Turnskole og Saltouke i vinterferien hovedbilde
mandag 
09:00
Oslo Turnforening

Turnskole og Saltouke i vinterferien

I vinterferien arrangerer Oslo Turnforening Turnskole og Saltouke. Det blir mye turnaktiviteter og moro, og også hinderløype og turn-rebus!

Turnskolen er for barn f. 2016-2013 mens Saltouken er for barn f. 2012-2009. Gymnastene deles inn etter alder så de får være med jevnaldrende. Det blir organisert aktivitet fra klokken 09.00-15.00 mandag – fredag, og uken avsluttes med oppvisning for foresatte fredag kl. 14:30-15:00. Gymnastene kan møte opp fra kl. 08:30 og alle må ha med seg matpakke og drikkeflaske. Anbefalt antrekk er treningstøy.

Les mer.

Om Turnskolen

Turnskolen har sin base i basishallen og det blir turnaktivitet iblant annet bom, skranke, ringer, hopp, tumbling, trampett og trampoline.
Gymnastene får ofte prøve nye elementer og utviklet sine turnferdigheter, og i tillegg vil de bli utfordret i andre aktiviteter som turn-rebus og hinderløype.

Om Saltouken

Saltouken er fullspekket med mye turn, trening og andre aktiviteter. Saltouken har sin base i troppshallen der gymnastene få bryne seg på trampett, tumbling, trampoline og noe trening i apparater som bom, skranke, ringer m.m. Vi har også en dag med litt andre aktiviteter, som turn-rebus og hinderløype.

Påmelding

Påmelding gjøres ved å klikke på ønsket aktivitetsuke:

Turnskole for barn f. 2016-2013

Saltouke for alle f. 2012-2009

De følger førstemann-til-mølla-prinsippet, så vær rask med å sikre deg en plass!

Relaterte saker

Eventbilde: Oppdag havet-utstilling
søndag
00:00

Oppdag havet-utstilling

En utstilling som må oppleves av nysgjerrige sjeler i alle aldre. Den skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet.

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
søndag
00:00

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
søndag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.