Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Turnskole og Saltouke i vinterferien hovedbilde
mandag 
09:00
Oslo Turnforening

Turnskole og Saltouke i vinterferien

I vinterferien arrangerer Oslo Turnforening Turnskole og Saltouke. Det blir mye turnaktiviteter og moro, og også hinderløype og turn-rebus!

Turnskolen er for barn f. 2016-2013 mens Saltouken er for barn f. 2012-2009. Gymnastene deles inn etter alder så de får være med jevnaldrende. Det blir organisert aktivitet fra klokken 09.00-15.00 mandag – fredag, og uken avsluttes med oppvisning for foresatte fredag kl. 14:30-15:00. Gymnastene kan møte opp fra kl. 08:30 og alle må ha med seg matpakke og drikkeflaske. Anbefalt antrekk er treningstøy.

Les mer.

Om Turnskolen

Turnskolen har sin base i basishallen og det blir turnaktivitet iblant annet bom, skranke, ringer, hopp, tumbling, trampett og trampoline.
Gymnastene får ofte prøve nye elementer og utviklet sine turnferdigheter, og i tillegg vil de bli utfordret i andre aktiviteter som turn-rebus og hinderløype.

Om Saltouken

Saltouken er fullspekket med mye turn, trening og andre aktiviteter. Saltouken har sin base i troppshallen der gymnastene få bryne seg på trampett, tumbling, trampoline og noe trening i apparater som bom, skranke, ringer m.m. Vi har også en dag med litt andre aktiviteter, som turn-rebus og hinderløype.

Påmelding

Påmelding gjøres ved å klikke på ønsket aktivitetsuke:

Turnskole for barn f. 2016-2013

Saltouke for alle f. 2012-2009

De følger førstemann-til-mølla-prinsippet, så vær rask med å sikre deg en plass!

Relaterte saker

Eventbilde: Nybegynner-tirsdag
tirsdag
00:00

Nybegynner-tirsdag

Er du nybegynner på ski eller snowboard? Hver tirsdag er det 30% rabatt på privattimer og 50% rabatt på skiutleie hos SNØ.

Eventbilde: Novaski-onsdag på SNØ
onsdag
00:00

Novaski-onsdag på SNØ

Hver onsdag er det 50% rabatt på leie av Novaski!

Eventbilde: Friends Friday på SNØ
fredag
00:00

Friends Friday på SNØ

Hver fredag er det Friends Friday som vil si at du får 2 for 1 på SNØpass, og medlemmer kan ta med seg en venn gratis.