Kurset har som mål å være en mini-kokkeskole, der vi begynner helt fra grunnen av og legger fokus på blant annet gode krafter og grunnsauser.
Du lærer å lage demi-glace, kalde sauser og oljebaserte dressinger, samt varianter av disse.
Du får bli med på utbeining av fjærkre, vi fileterer fisk, trakterer skalldyr som rå-reke, blåskjell og kamskjell under kursets gang.
Videre skal vi lage våre egne pølser, lærer om steking av kjøtt, og kvalitetskjennetegn på kjøtt generelt.
Vi skal også bake ulike typer brød og andre bakver, samt tar for oss herlige desserter som kan lages uten spesialutstyr og forberedes i god tid.
Du får også gode tips og råd for å forberede selskap hjemme, planlegging og gjennomføring av disse. Ellers så blir det god tid til å diskutere og rådføre seg med våre kokker på ting man ellers lurer på.
Pris: 6600,-
• Foredragsholdere
• Råvarene under kurset
• Alt drikke til måltidet under kurset
• Kurskompendier
• Kursbevis
• Lån av forkle under kurset
• Lån av utstyr under kurset
Tid:
Mandag 18. juni 2012, kl. 15.00 – 22:00
Tirsdag 19. juni 2012, kl. 15.00 – 22.00
Tirsdag 26. juni 2012, kl. 13.00 – 23.30
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
Oslo Kvinnesaksforening inviterer til kvinnehistorisk byvandring. En spennende runde med stopp på steder med betydning for kvinners historie.
Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.