Arrangementet er fullført.

Tredagers kokkekurs: kjøkkenets viktige grunnprinsipper hovedbilde
torsdag 

Tredagers kokkekurs: kjøkkenets viktige grunnprinsipper

Tredagers kokkekurs på kulinarisk akademi

Kurset har som mål å være en mini-kokkeskole, der vi begynner helt fra grunnen av og legger fokus på blant annet gode krafter og grunnsauser.

Du lærer å lage demi-glace, kalde sauser og oljebaserte dressinger, samt varianter av disse.

Du får bli med på utbeining av fjærkre, vi fileterer fisk, trakterer skalldyr som rå-reke, blåskjell og kamskjell under kursets gang.

Videre skal vi lage våre egne pølser, lærer om steking av kjøtt, og kvalitetskjennetegn på kjøtt generelt.

Vi skal også bake ulike typer brød og andre bakver, samt tar for oss herlige desserter som kan lages uten spesialutstyr og forberedes i god tid.

Du får også gode tips og råd for å forberede selskap hjemme, planlegging og gjennomføring av disse. Ellers så blir det god tid til å diskutere og rådføre seg med våre kokker på ting man ellers lurer på.

Les mer om kokkekurset >>

Pris: 6600,-

KURSAVGIFTEN DEKKER:

• Foredragsholdere
• Råvarene under kurset
• Alt drikke til måltidet under kurset
• Kurskompendier
• Kursbevis
• Lån av forkle under kurset
• Lån av utstyr under kurset

Tid:
Mandag 18. juni 2012, kl. 15.00 – 22:00
Tirsdag 19. juni 2012, kl. 15.00 – 22.00
Tirsdag 26. juni 2012, kl. 13.00 – 23.30