Trepleie – beskjæring i teori og praksis er kveldens tema.
Trær er de største levende organismer på jorda, og det viktigste elementet i et grøntanlegg.
I Botanisk hage har de over 1000 trær å forvalte. Hva må man tenke på for å lykkes med etablering av trær? Hvordan fungerer trærnes forsvarsmekanismer og hvordan kan man bidra til å forlenge deres levetid?
Hege Pettersen og Anita Oppedal, to av hagens trepleiere, gir en innføring i beskjæring: fra oppbygningsbeskjæring til stell av veterantrær, samt en demonstrasjon av klatreteknikk i trær.
11. apr. 2012 18:00, oppmøte foran Botanisk museum
Sosialt, uhøytidelig, morsomt og passer for alle som elsker øl – og alle som tror de ikke liker det.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.