Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Tidenes sommerfest ved Akerselva hovedbilde
mandag 
18:00
Astral

Tidenes sommerfest ved Akerselva

Tidenes sommerfest ved Akerselva

Apéritif  har planlagt årets sommerfest for deg. Ta med venner, familie og kolleger på en Winemakers dinner i uformelle og svært så idylliske omgivelser.

18. juni inviteres det til storslagen sommerfest med Domaine Tariquet på uteserveringen til Astral på Lilleborg Torg i idylliske omgivelser ved Akerselva. Her kan du forsyne deg med alt fra kjøtt og fisk rett fra grillen, til nydelige grønnsaksretter, samt en ekstra sommerlig dessert. Remy Grassa som er eier og vinmaker vil være tilstede for å formidle det gode budskap om mat og drikke, og selvfølgelig servere sine sommerlige viner.

Dette blir den perfekte anledning til å feire sommeren med sin kjære, venner, familie og kanskje til og med sommerfest med kollegene sine.

Vinner av billetter

Gratulerer til Marianne Holtan Hvidsten som vinner av giveaway på Facebook. Vi tar kontakt.

Les mer og kjøp billett her

Dette får du oppleve: 4 sommerlige viner, samt en drink med Armagnac til en deilig grillmeny
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholdere: Remy Grassa. Foredraget holdes på engelsk.
Dato og tid: Mandag 18. juni 2018, kl. 18.00 – ca. 21.30.
Pris: Kroner 795 pr. person.
Sted: Astral, Ivan Bjørndals gate 25, 0472 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Only Connect Oslo 2024
lørdag
00:00

Only Connect Oslo 2024

Bli med når Only Connect Oslo inntar byen 25. – 27. april med samtidsmusikk, eksperimentell musikk og lydkunst.

Eventbilde: Bli en mesterkokk med Jonatan!
lørdag
12:00

Bli en mesterkokk med Jonatan!

Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.