Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Think&Talk – Konkurranse og samarbeid hovedbilde
onsdag 
15:00

Think&Talk – Konkurranse og samarbeid

ntso

Konkurranse og samarbeid finnes på ulike nivåer i de fleste sosiale systemer. Kanskje jobber du i et team hvor samarbeid er avgjørende for å få gode resultater? Eller er du i en virksomhet hvor den enkeltes innsats måles opp mot hverandre for å drive frem suksess?

Think&Talk er en annerledes seminaropplevelse hvor du deltar gjennom å tenke og snakke med andre uten at du eksponerer deg i plenum. Det er inspirerende, enkelt og krever ingen forberedelser. Her har du en unik mulighet til å møte mennesker med ulike erfaringer, tanker og ideer.

Dagens gjest er Tronn Skjerstad. Tronn har sin doktorgrad i Strategi fra NTNU. Hans avhandling omhandler konkurranse og samarbeid mellom bedrifter.

 


Wergelandsveien 29
0167 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Mat og vin i kombinasjon
fredag
17:00

Mat og vin i kombinasjon

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

Eventbilde: Guidet vandring: I hjertet av Oslo
lørdag
14:00

Guidet vandring: I hjertet av Oslo

Denne vandringen inneholder høydepunktene fra Oslo sentrum, og du får høre historier om kjente fanger, konflikter og liv og røre i Kvadraturen. Turen går hver lørdag.

Eventbilde: Kuratoromvisning: Din pust, din stemme
søndag
13:00

Kuratoromvisning: Din pust, din stemme

Bli med sosialantropolog og kurator Michelle A. Tisdel inn i utstillingen «Din pust, din stemme», og få et unikt innblikk i antirasistisk arbeid i Norge tilbake til begynnelsen av 1900-tallet.