Arrangementet er fullført.

TekstLab Unge Stemmer Lab hovedbilde
tirsdag 
16:30

TekstLab Unge Stemmer Lab

En lab for deg mellom 16-23 år som har en idé du vil jobbe videre med. Sammen lager vi fortellinger, eksperimenterer og prøver ut idéer. Du kan vise på scenen under festivalen! Vi møtes i Gymsalen på Sentralen 18. og 19.oktober fra 16.30.

Her møter du forskjellige TekstLab kunstnere og mentorer som bl.a. Hanna Asefaw, Shanti Brahmachari og Vjolla Emiri.

I samspill lager vi fortellinger, eksprimenterer og prøver ut idéer. Du får også muligheten til å prøve ut idéene dine på Scratch-kvelden 25.oktober på Sentralen under TekstLab festivalen – Glokale Stemmer!

Har du erfaring fra flere kulturer eller snakker og skriver flere språk / dialekter så har du en spennende bakgrunn for å lage nye historier og uttrykk. Du trenger ikke tidligere erfaring for å bli med og tilbudet er gratis.

– Vi skaper fremtidens kulturarv med nye stemmer, historier og uttrykk

Gratis inngang, åpent for alle

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Bli sjarmert i senk med Snøfall
tirsdag
18:00

Bli sjarmert i senk med Snøfall

Snøfall! Måk plass i julekalenderen! Denne nydelige julemusikalen er en familieforestilling; det beste som har skjedd førjulstid og julestemning siden Blåfjell og Jul i Skomakergata.

Eventbilde: Full Spredning – Nationaltheatret
tirsdag
19:30

Full Spredning – Nationaltheatret

Nina Lykkes prisbelønte roman Full spredning blir teater. Det handler om våre menneskelige svakheter og tilbøyeligheter – sett med satirikernes skråblikk.