Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

TekstLab Unge Stemmer Lab hovedbilde
tirsdag 
16:30

TekstLab Unge Stemmer Lab

En lab for deg mellom 16-23 år som har en idé du vil jobbe videre med. Sammen lager vi fortellinger, eksperimenterer og prøver ut idéer. Du kan vise på scenen under festivalen! Vi møtes i Gymsalen på Sentralen 18. og 19.oktober fra 16.30.

Her møter du forskjellige TekstLab kunstnere og mentorer som bl.a. Hanna Asefaw, Shanti Brahmachari og Vjolla Emiri.

I samspill lager vi fortellinger, eksprimenterer og prøver ut idéer. Du får også muligheten til å prøve ut idéene dine på Scratch-kvelden 25.oktober på Sentralen under TekstLab festivalen – Glokale Stemmer!

Har du erfaring fra flere kulturer eller snakker og skriver flere språk / dialekter så har du en spennende bakgrunn for å lage nye historier og uttrykk. Du trenger ikke tidligere erfaring for å bli med og tilbudet er gratis.

– Vi skaper fremtidens kulturarv med nye stemmer, historier og uttrykk

Gratis inngang, åpent for alle

Relaterte saker

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.