Arrangementet er fullført.
Veldig mange av de som er glade i sushi kjøper denne ferdig laget. Men hvorfor ikke lage den selv? Med litt grunnleggende kunnskap om råvarene er det med sushi som med annen mat; selvgjort er velgjort!
Kursholder Arne Austbø er dreven på dette. Han begynte å lage mat i 12-års alderen og har nå laget sushi i mange år i inn- og utland. Blant annet har han drevet en sushi-restaurant hjemme i sin egen leilighet!
Ris og fisk er de viktigste ingrediensene på kurset, og kursdeltagerne kommer til å lære om hva slags ris som skal brukes, hvordan denne smakssettes, og hvordan den skal vaskes og kokes riktig. Og vi skal ta frem de skarpeste knivene og skjære fisk. Hvordan fisken skjæres er faktisk viktig for hvordan vi opplever smaken av den. Ulike fisketyper og ris skal forvandles til sashimi, nigiri og maki.
Det vil bli lagd mer sushi enn vi bør spise opp selv og vi inviterer derfor én voksen pr barn til å komme og spise sammen med oss på slutten av kurskvelden. Kurset starter kl. 17.30, og de voksne kan komme for smaksprøver kl. 19.30.
Tid fra kl. 17.30 – 20.00
Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.
Helaften med søkelys på mat og vin i kombinasjon! De serverer en fire-retters meny akkompagnert av hele 11 viner. Bølgen & Berens gir deg tankegangen bak vinvalgene, og loser deg gjennom en helaften med velsmak.
Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.