Arrangementet er fullført.

Sushikurs for barn mellom 10-12 år. Lag sushi selv! hovedbilde
torsdag 

Sushikurs for barn mellom 10-12 år. Lag sushi selv!

468_2013_09_11_114208

Geitmyra Matkultursenter for barn – Torsdag 25. september 2014

Veldig mange av de som er glade i sushi kjøper denne ferdig laget. Men hvorfor ikke lage den selv? Med litt grunnleggende kunnskap om råvarene er det med sushi som med annen mat; selvgjort er velgjort! 

Kursholder Arne Austbø er dreven på dette. Han begynte å lage mat i 12-års alderen og har nå laget sushi i mange år i inn- og utland. Blant annet har han drevet en sushi-restaurant hjemme i sin egen leilighet!

Ris og fisk er de viktigste ingrediensene på kurset, og kursdeltagerne kommer til å lære om hva slags ris som skal brukes, hvordan denne smakssettes, og hvordan den skal vaskes og kokes riktig. Og vi skal ta frem de skarpeste knivene og skjære fisk. Hvordan fisken skjæres er faktisk viktig for hvordan vi opplever smaken av den. Ulike fisketyper og ris skal forvandles til sashimi, nigiri og maki.

Det vil bli lagd mer sushi enn vi bør spise opp selv og vi inviterer derfor én voksen pr barn til å komme og spise sammen med oss på slutten av kurskvelden. Kurset starter kl. 17.30, og de voksne kan komme for smaksprøver kl. 19.30.

Tid fra kl. 17.30 – 20.00

Relaterte saker

Eventbilde: Spennende nettkurs for deg som vil bli skuespiller eller regissør!
torsdag

Spennende nettkurs for deg som vil bli skuespiller eller regissør!

På  DUS Akademiet finner du mange flotte kurs med dyktige skuespillere og regissører, i tillegg til gratis intervjuer. Sjekk ut deres nye plattform! 

Eventbilde: Martemos teaterworkshop
søndag
16:15