Arrangementet er fullført.
Lær å lage deilig, hjemmelaget sunn sjokolade og lørdagssnop som gjør kroppen glad.
De bruker rene økologiske ingredienser, sunnere alternativer og skånsomt fremstilt kakao som gjør at resultatet blir en deilig og næringsrik sjokolade som inneholder antioksidanter, vitaminer og mineraler. All den gode sjokoladen som lages skal selvfølgelig nytes, og kanskje blir det litt å ta med hjem også?
Kursholder er Cecilie Rørvik som jobber for Margit Vea. Margit Vea AS er opptatt av at flest mulig får økt kunnskap og større bevissthet om hva maten inneholder, og videre blir motivert til å lage mer mat fra grunnen av.
De fokuserer på betydningen av gode måltider, som igjen vil bidra til bedre livskvalitet, bedre helse og økt matglede. Dato: Onsdag 23. september
Tidspunkt: Kl. 17:30-20:00
Sted: Mesaninen (2. etasje), Mathallen Oslo
Pris: Kr. 650,- for voksne
Kr. 450,- for barn
Sosialt, uhøytidelig, morsomt og passer for alle som elsker øl – og alle som tror de ikke liker det.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.