Arrangementet er fullført.
Lær å lage deilig, hjemmelaget sunn sjokolade og lørdagssnop som gjør kroppen glad.
De bruker rene økologiske ingredienser, sunnere alternativer og skånsomt fremstilt kakao som gjør at resultatet blir en deilig og næringsrik sjokolade som inneholder antioksidanter, vitaminer og mineraler. All den gode sjokoladen som lages skal selvfølgelig nytes, og kanskje blir det litt å ta med hjem også?
Kursholder er Cecilie Rørvik som jobber for Margit Vea. Margit Vea AS er opptatt av at flest mulig får økt kunnskap og større bevissthet om hva maten inneholder, og videre blir motivert til å lage mer mat fra grunnen av.
De fokuserer på betydningen av gode måltider, som igjen vil bidra til bedre livskvalitet, bedre helse og økt matglede. Dato: Onsdag 23. september
Tidspunkt: Kl. 17:30-20:00
Sted: Mesaninen (2. etasje), Mathallen Oslo
Pris: Kr. 650,- for voksne
Kr. 450,- for barn
Forfatterne av «Kreftoverlevelse på nye måter» presenterer sine funn, etterfulgt av en sofasamtale hvor spørsmålene diskuteres videre.
Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.