Arrangementet er fullført.
Lær å lage deilig, hjemmelaget sunn sjokolade og lørdagssnop som gjør kroppen glad
De bruker rene økologiske ingredienser, sunnere alternativer og skånsomt fremstilt kakao som gjør at resultatet blir en deilig og næringsrik sjokolade som inneholder antioksidanter, vitaminer og mineraler. Dere skal selvfølgelig nyte all den gode sjokoladen som lages, og kanskje blir det litt å ta med hjem også?
Kursholder er Cecilie Rørvik som jobber for Margit Vea. Margit Vea AS er opptatt av at flest mulig får økt kunnskap og større bevissthet om hva maten inneholder, og videre blir motivert til å lage mer mat fra grunnen av. De fokuserer på betydningen av gode måltider, som igjen vil bidra til bedre livskvalitet, bedre helse og økt matglede.
Tidspunkt: Kl. 17:30-20:00
Sted: Mesaninen (2. etasje), Mathallen Oslo
Pris: Kr. 650,- for voksne
Kr. 450,- for barn
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.
Bli med på omvisning og foredrag i utstillingen Kontroll, der vi ser på samiske gjenstander og snakker om tilbakeføring
Denne søndagen er en unik sjanse til å bli med på innsiden av utstillingen, og høre mer om hva som utspilte seg “behind the scenes” da utstillingen ble laget.