Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Stand-up Klubb på Røverstaden hovedbilde
fredag 
20:00
Røverstaden

Stand-up Klubb på Røverstaden

Velkommen til Røverstaden Stand-up klubb! Hver fredag får de besøk av en bukett med komikere som starter helgen med et smell. Det blir gode punchlines og masse energi!

2. oktober er det Yngve Homlong, SnilleRunar, Bjørn Daniel Tørum, Odin Eiriksson og Kristian Garmanslund som skal sørge for god stemning. Cécile Moreni er kveldens konferansier.

Dører: 17:00
Show: 20:00

Det er gratis inngang med reservasjon. Send mail til bar@roverstaden.no med arrangement, dato og antall personer.

YNGVE HOMLONG
Yngve Homlong labber opp på scenen med en livsbeneiende stil som får Varg Vikernes til å fremstå som en blåøyd optimist. Ved hjelp av sitt fårete smil, energinivå på sparebluss og sin tydelige mangel på virkelighetsforståelse, er denne karen den perfekte komikeren for når du sårt trenger en tissepause.

SNILLERUNAR
SnilleRunar er mest kjent fra Instagram, men prøver seg nå på et comeback på scenen. Det kan gå i alle mulige retninger.

BJØRN DANIEL TØRUM
Bjørn Daniel Tørum er med sine 16 år på scenen som veteran å regne. Bjørn Daniel har i løpet av sin karriere satt opp hele seks helaften standup show, og jobber nå med sitt syvende. I tillegg holder han på å etablere seg på den prestisjefulle scenen i London hvor han allerede har fått innpass på etablerte scener som The Comedy Store, The Comedy Cafè og Top Secret Comedy Club. Bjørn Daniel dyrker den klassiske standup stilen og punchlines’ene hagler når han først setter i gang.

KRISTIAN GARMANSLUND
Bergenseren med utømmelig sjarm. Han er på utkikk etter den ekte kjærleiken.

CÉCILE MORENI
Cécile har trolig det mest smittende gode humøret som er å se på en norsk standupscene. Hun deler morsomme perspektiver fra en kvinne som kommer til det norske samfunnet utenfra – uten å ty til kjente floskler.

Cécile er utdannet skuespiller og står på de største og minste standupscener i hele Norge og i Oslo hvor hun står fast på Latter. Hun har også hatt standup i Sveits og Frankrike og har vært med på en rekke av show og festivaler. Kjenn deg igjen i livsanskuelser fra en som kjenner seg lite igjen.

ODIN EIRIKSSON
Odin Eiriksson har en sykdom, men det er privat. Han elsker å snakke om det mest intime på scenen og når du har fått nok, bare fortsetter han! Han er ofte en publikumsfavoritt selv om foreldrene hans sier det motsatte – han er den som er minst populær av alle de syv søsknene hans. Gled deg!

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Humorfest
torsdag
00:00

Oslo Humorfest

Oslo Humorfest er tilbake – nå som winter edition!

Eventbilde: Afternoon Tea på Sjøholmen Café
torsdag
12:00

Afternoon Tea på Sjøholmen Café

Unn deg den sjarmerende Afternoon Tea-opplevelsen ved Sjøholmen Café.

Eventbilde: Vinterfestdager for store og små!
fredag
00:00

Vinterfestdager for store og små!

Opplev en spennende handelshelg på Bærums Verk! Det blir aktiviteter, gode tilbud og opplevelser!