Arrangementet er fullført.
I løpet av ca. en time får dere smake to spennende viner og lære hovedprinsippene for produksjon av musserende vin.
Kulinarisk Akademi snakker om vinenes sensoriske egenskaper og fokuserer på å forstå hvorfor vinene smaker som de gjør. De går gjennom hvordan vinenes egenskaper kan fortelle oss mye om hvordan de er laget og hvilket kvalitetsnivå de har, hvordan man kan se om en vin er en lagringsvin og hvilke egenskaper som påvirker valget av vin til mat.
Kurset er live og dere oppfordres til å stille spørsmål for ekstra kunnskap og inspirasjon!
Forfatterne av «Kreftoverlevelse på nye måter» presenterer sine funn, etterfulgt av en sofasamtale hvor spørsmålene diskuteres videre.
Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.