Arrangementet er fullført.
I løpet av ca. en time får dere smake to spennende viner og lære hovedprinsippene for produksjon av musserende vin.
Kulinarisk Akademi snakker om vinenes sensoriske egenskaper og fokuserer på å forstå hvorfor vinene smaker som de gjør. De går gjennom hvordan vinenes egenskaper kan fortelle oss mye om hvordan de er laget og hvilket kvalitetsnivå de har, hvordan man kan se om en vin er en lagringsvin og hvilke egenskaper som påvirker valget av vin til mat.
Kurset er live og dere oppfordres til å stille spørsmål for ekstra kunnskap og inspirasjon!
Sosialt, uhøytidelig, morsomt og passer for alle som elsker øl – og alle som tror de ikke liker det.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.