Arrangementet er fullført.

Spelet om Trona: Sesong 2 hovedbilde
fredag 
18:00
SALT Arena

Spelet om Trona: Sesong 2

Sommerens store suksess er tilbake – Større, hardere og kaldere enn noen gang! Winter is coming og vi er klare!

Vi tenner båltønnene og inviterer deg til 2. sesong av Spelet om Trona – Game of Thrones – Her kommer vinteren. Speltradisjonen som er hardføre og barske nordmenn verdig utspilles på SALT, utendørs i Bjørvika, rett ved fjorden – for å gi deg den ultimate GoT-følelsen.

Sesong 1 av spelet høstet strålende kritikker, med terningkast 5 hos Broadway World og over 2500 solgte billetter.

Gikk du glipp av sommerens forestilling? Slapp helt av, det vil bli mye lettere å følge med i handlingen enn i original TV-serien. Ikke sett Game of Thrones? Her får du alle høydepunktene på 60 minutter.

Sesong 1 ble spilt på SALT i sommer. Men sommeren er over, og alvoret har falt over Westeros, i sesong to skal vi nord for muren – inn i kulda. Så hva er vel bedre enn å bruke den norske bitende vinteren som ramme for forestillingen. Men med fakler, båltønner, myke puter og noe varmt i koppen blir det hele en koselig og lun opplevelse.

Relaterte saker

Eventbilde: Konsert – Erlend Apneseth Trio
tirsdag

Konsert – Erlend Apneseth Trio

Erlend Apneseth Trio er et av Norges mest innovative og aktive band om dagen, som forener lyden av norsk folkemusikk, jazz og elektronika på en helt særegen måte.

Eventbilde: Bernhoft solo i Bærum Kulturhus
torsdag
18:30

Bernhoft solo i Bærum Kulturhus

Én mann, én gitar – helstøpt og sjelfullt. Skaff deg dine billetter nå!

Eventbilde: Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt
fredag
19:00

Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival som arrangeres årlig av avgangsstudentene på bachelorprogrammet ved Barratt Due Musikkinstitutt.