Arrangementet er fullført.
Lær hvordan du kan servere det perfekte grillmåltid til dine venner.
Et deltagende kokkekurs der du lærer om direkte og indirekte grilling.
Kulinarisk Akademis kokker tar for seg hvordan man griller alt fra sjømat,kjøtt og garnityrer til søte avslutninger på måltidet.
Kurset vil starte med en demonstrasjon i Kulinarisk Akademis kjøkken. Den deltagende delen vil være både utendørs og på kjøkkenet.
Avslutningsvis setter de opp en buffet med grillmat laget på kurset og deltagerne kan nyte et deilig grillmåltid.
Kl:17.00
Sted: Kulinarisk Akademi hovedavdeling
Pris: 1850,- ink mva
Antall: 10-15 personer
Varighet: 3 timer
OBS: Kun 32 plasser
Inkludert i kursavgiften:
Råvarene under kurset
Deltagende kokkekurs (3 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Foredragsholdere
Denne vandringen inneholder høydepunktene fra Oslo sentrum, og du får høre historier om kjente fanger, konflikter og liv og røre i Kvadraturen. Turen går hver lørdag kl 14.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.
Bli med på omvisning og foredrag i utstillingen Kontroll, der vi ser på samiske gjenstander og snakker om tilbakeføring