Arrangementet er fullført.
Ingen jul uten juleøl! Juleølet er smakfullt, fyldig og spennende. Og en aldri så liten sensasjon hver gang det lanseres i nye smaker og flasker. Ølekspert og daglig leder ved Ølakademiet, Jørn Tore Persen, tar dere med på en smakfull reise gjennom juleølets historie og tradisjon i Norge. Kurset gir kunnskap om juleøl gjennom deltakelse, praktisk prøving, historiefortelling og humor.
Det er duket for en kveld med store smaksopplevelser og god stemning!
Tid fra kl. 19.30.
Bill: 420,-.
Arkitekten Henrik Bull satte sitt preg på Oslos prestisjebygg rundt forrige århundreskifte. Før han tok fatt på Historisk museum og regjeringsbygget, fullførte han det monumentale Nationaltheatret.
Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.