Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Skrivekurs for bloggere hovedbilde
torsdag 

Skrivekurs for bloggere

ntso

Skrivekurs for bloggere

Torsdag 20. mars og 3. april, kl 18-21
Dette er skrivekurset for deg som vil ta bloggingen til et nytt nivå, samtidig som du blir en stødigere og mer profesjonell skribent. Ender du opp med den skarpeste pennen i bloggjungelen?
Skrivekurset tar for seg flere ulike sjangre, media, tekstformer og strukturer – alt for å inspirere til og bygge opp under bedre bloggtekster. Etter at grunnlaget på plass er det tid for egen bloggskriving.

Over to kvelder vil du stifte nærmere bekjentskap med ditt eget tekstrom – hvor du befinner deg tekstlig. Du lærer å utvikle en ide, å bygge opp en tekst rundt ideen og å skrive målrettet mot en eller flere tydelig definerte mottagere.

Det er ikke nødvendig med din egen blogg og tusen følgere for å delta på kurset, men for å få fullt utbytte av det er det en fordel at du er kjent med begrepet blogging, og er spesielt interessert i hvordan skrive for blogg.

For påmelding: https://www.westerdalskompetanse.no/kurs/skrivekurs-for-bloggere/
Kurset koster kr 2200,- inkludert enkel servering og kursbevis.


Maridalsveien 17
0178

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på guidet fjordtur med MS Bris
lørdag
10:00

Bli med på guidet fjordtur med MS Bris

Fortellinger om Oslofjorden over og under vann. Spennende formidling fra marinbiolog om havet vårt. Familievennlig fjordcruise!

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.

Eventbilde: Kurs i street food
tirsdag
17:00

Kurs i street food

Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.