Arrangementet er fullført.

Gratis skishow i Kollen hovedbilde
torsdag 
12:00
Holmenkollen Nasjonalanlegg

Gratis skishow i Kollen

VELKOMMEN TIL SKISHOW I KOLLEN!

Bli med på et forrykende show i Holmenkollen når våre største skihelter skal vise krefter på rulleski. De byr også på kombinert hopp og rulleski, supersprint 100 meter, drilloppvisning med H.M.K Garden, autografsignering ved smørebussen til landslaget + mye mer!

Sommervarmen er bestilt allerede, og arrangørene håper på fulle tribuner.

Arrangementet er gratis!

Fullt program finner du her:

🏅Prolog langrenn kl. 18.00
🏅Finaler langrenn kl. 20.00

Det er gratis inngang til skishow i Holmenkollen torsdag 14. juni. Programmet starter allerede klokken 12, mens utsalgsstedene i åpner klokken 16.00 og finalene finner sted fra klokken 20.00. Kom gjerne tidlig og få med deg den gode sommerstemningen i arenaen og resten av det spennende programmet!

MAT OG AKTIVITETER

Se alle aktivitetene for store og små her

Breheimen mat

Breheimen Mat er en familiebedrift lokalisert i fjellbygda Skjåk i Gudbrandsdalen. De serverer nydelig mat gjennom dagen – blant annet elgkebab! Dette må du prøve!

Nord bakeri

Nord startet sitt første sted på Bjølsen i 2011 og har som mål å være et springbrett for nordisk mat og råvarer. I dag brenner de sin egen kaffe og baker bakst med råvarer fra lokale leverandører. På Skishow kan du prøve deres grill-blingser med masse deilig tilbehør, kanelboller, Tøyen Cola og kaffe fra egen kaffebar!

Popcorn to the People

Popkorn, sukkerspinn, slush og bacon-snacks!

Autografsignering med landslaget

Klokken 19.00 kan alle barn (og voksne) sikre seg autografer fra skistjernene når de står klare utenfor smørebussen! Still dere gjerne i kø litt tidlig – dette er en superpopulær aktivitet!

Playfinity

Playfinity er en spillkonsoll som kombinerer det beste fra digitale spill med fysisk lek. Resultatet gir mulighet for en ny sosial, aktiv, utendørs spillopplevelse.

Med Playfinity konsollen har du mange muligheter for aktiv utelek: Vi har laget en spillkonsoll som passer i lomma, men også inn i, eller utenpå andre ting. Den er veldig smart, fylt med sensorer, en liten datamaskin og en radio som gjør at den kan kommunisere med smarttelefoner. Sensorene i konsollen registrerer alt i appen på mobilen som sender lyd ut og dataene blir poeng og utfordringer i spillet, -og vipps så er ballkasting blitt et dataspill!

Supre tilbud fra Superski

Partner Superski har eget utsalg i arenaen under Skishow og byr på tilbud gjennom hele dagen! De selger rulleski av svært god kvalitet til gode priser og de populære løpeskoene fra Hoka.

PARKERING

Det er svært få, eller ingen, parkeringsmuligheter i Holmenkollen under Holmenkollen Skishow. For de som er avhengig av egen spesialbil og har markering for dette, vil det være egne anviste parkeringsplasser. Ta kontakt med worldcup@skifest.no

FESTIVALREGLER

  • Medbrakt alkohol er ikke tillatt
  • Bål- og grillutstyr er ikke tillatt
  • Røyking er ikke tillatt på tribunene

Hjelp til med å etterfølge disse reglene slik at alle får en hyggelig opplevelse under Holmenkollen Skishow!

 

Relaterte saker

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
onsdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
torsdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Gratis torsdag på Naturhistorisk museum
torsdag

Gratis torsdag på Naturhistorisk museum

Her finner du utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Dette er et besøk som passer for hele familien!