Arrangementet er fullført.

Skileik på tvers av kulturer hovedbilde
torsdag 

Skileik på tvers av kulturer

Takket være skientusiast, Jonas Ramm, kan Skiforeningen børste støvet av en 64 år gammel tradisjon, og igjen invitere til skileik på Ola Narr-løkka på Tøyen

Lørdag 18 til søndag 19.februar står utstyr og instruktører klare for å gi barn fra ulike kulturer en skiopplevelse. Tanken bak dette initiativ er å introdusere skisporten til ikke-etnisk norske barn, som ikke nødvendigvis ble født med ski på beina. Her trengs ikke eget utstyr, kun pågangsmot og godt humør.

Genrøs gave 

I fjor høst fikk Skiforeningen en telefon av en dame som lurte så fælt på hva hun skulle gi mannen sin i 60-års gave. Han hadde absolutt alt han trengte, og hun var helt tom for ideer. Da telefonsamtalen var omme, satt hun igjen med den perfekte gave – en pengedonasjon til Skiforeningen i mannens navn.
– Skisporten betyr så mye for meg, og jeg og alle som bruker Marka skylder Skiforeningen en stor takk for alle de fine opplevelsene de er med på å gi, sier bursdagsbarnet Jonas Ramm. Han legger til at Skiforeningen har spilt en stor rolle i livet hans, og at gaven derfor sto av stor betydning.
– Jeg har selv vært medlem av Skiforeningen så lenge jeg kan huske. De gjør en fantastisk jobb og fortjener virkelig en anerkjennelse.

Tidspunkt: 11:00 – 15:00 begge dager

Les mer om «Skileik på tvers av kulturer» på Skiforeningens hjemmesider >>

Relaterte saker

Eventbilde: Digital Latteryoga
søndag

Digital Latteryoga

Bli med på digital latteryoga i høst? Åpent for alle som er nysgjerrig på latteryoga, og som trenger litt positivt påfyll i høstmørket.

Eventbilde: Musikalkurs  på Sentralen
fredag
16:00

Musikalkurs på Sentralen

Er du mellom 8- 10 år? Har du lyst til å lære teater, sang og dans? Nå har du sjansen! Om du har liten eller ingen erfaring fra før av spiller ingen rolle

Eventbilde: Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse
torsdag
09:00

Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse

Marokkansk teater befinner seg i krysningspunktet mellom egen fortellertradisjon, det europeiske teateret og som kulturbevaring av folklore. Foredraget holdes på norsk.