Søk i Aktiv i Oslo

Skileik på tvers av kulturer hovedbilde

Skileik på tvers av kulturer

Takket være skientusiast, Jonas Ramm, kan Skiforeningen børste støvet av en 64 år gammel tradisjon, og igjen invitere til skileik på Ola Narr-løkka på Tøyen

Lørdag 18 til søndag 19.februar står utstyr og instruktører klare for å gi barn fra ulike kulturer en skiopplevelse. Tanken bak dette initiativ er å introdusere skisporten til ikke-etnisk norske barn, som ikke nødvendigvis ble født med ski på beina. Her trengs ikke eget utstyr, kun pågangsmot og godt humør.

Genrøs gave 

I fjor høst fikk Skiforeningen en telefon av en dame som lurte så fælt på hva hun skulle gi mannen sin i 60-års gave. Han hadde absolutt alt han trengte, og hun var helt tom for ideer. Da telefonsamtalen var omme, satt hun igjen med den perfekte gave – en pengedonasjon til Skiforeningen i mannens navn.
– Skisporten betyr så mye for meg, og jeg og alle som bruker Marka skylder Skiforeningen en stor takk for alle de fine opplevelsene de er med på å gi, sier bursdagsbarnet Jonas Ramm. Han legger til at Skiforeningen har spilt en stor rolle i livet hans, og at gaven derfor sto av stor betydning.
– Jeg har selv vært medlem av Skiforeningen så lenge jeg kan huske. De gjør en fantastisk jobb og fortjener virkelig en anerkjennelse.

Tidspunkt: 11:00 – 15:00 begge dager

Les mer om “Skileik på tvers av kulturer” på Skiforeningens hjemmesider >>

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i street food
onsdag
17:00

Kurs i street food

Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Opplev Vigelandsparken med guide!
onsdag
18:00

Opplev Vigelandsparken med guide!

Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.