Arrangementet er fullført.

Sesongåpning av Bakgården på Justisen hovedbilde
torsdag 
Justisen Restaurant & Selskapslokaler

Sesongåpning av Bakgården på Justisen

Justisen har åpnet uteserveringen i bakgården. Her kan man nyte sommerkveldene i frodige omgivelser med oppfriskende drinker og god mat fra restauranten.

Bakgården til Justisen er for så vidt åpen hele året, men på sommerhalvåret er det et svært populært sted både på ukedager og i helgene. Restauranten har laget en egen sommermeny som serveres i Bakgården, slik at stedets gjester skal kunne nyte deilig mat og drikke ute.

Sommertorsdager og Bakgårdsfester

Fra torsdag 24.mai blir det Bakgårdsfest hver torsdag på Justisen. Hit kommer et utvalg av landets beste DJs, som skal spille musikk og skape topp stemning for alle gjestene.

– Bakgårdsfestene er svært populære, og våre gjester kommer stadig tilbake for å oppleve den unike stemningen vi har skapt, forteller Jama Awaleh, en av to partnere i byOslo som eier blant annet Justisen. – Vi har mange gode DJs som ønsker å spille nettopp på Justisen, og det ser vi smitter over på gjestene.

Bakgårdsbrunsj utvalgte lørdager

I tillegg til å arrangere bakgårdsfester på torsdager, blir det bakgårdsbrunsj på Justisen enkelte lørdager i løpet av sommeren. Bakgården er da åpen fra kl. 13.00, og restauranten serverer en tilpasset brunsjmeny. Første lørdag ut er 26. mai.

Også på bakgårdsbrunsjene blir det DJs som spiller opp og skaper en fantastisk stemning. Og for de som ønsker å bli værende ut over kvelden, er dette selvfølgelig helt ok.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Årets kokk 2021
tirsdag

Årets kokk 2021

Årets gastronomiske gjenforening! Her kåres Årets kokk 2021. Vinneren blir Kokke-Norges kandidat i Bocuse d’Or 2023!

Eventbilde: Oslos nye foodcourt, VIA Village har åpnet dørene
onsdag

Oslos nye foodcourt, VIA Village har åpnet dørene

VIA Village i Vika kan friste med mer enn en hyggelig foodcourt med matboder fra flere av Oslos mest populære restauranter. Her har de definitivt tilrettelagt for å bli både venners, familiers og kollegaers nye Oslo-favoritt. 

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
torsdag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.