Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sesongåpning av Bakgården på Justisen hovedbilde
torsdag 
Justisen Restaurant & Selskapslokaler

Sesongåpning av Bakgården på Justisen

Justisen har åpnet uteserveringen i bakgården. Her kan man nyte sommerkveldene i frodige omgivelser med oppfriskende drinker og god mat fra restauranten.

Bakgården til Justisen er for så vidt åpen hele året, men på sommerhalvåret er det et svært populært sted både på ukedager og i helgene. Restauranten har laget en egen sommermeny som serveres i Bakgården, slik at stedets gjester skal kunne nyte deilig mat og drikke ute.

Sommertorsdager og Bakgårdsfester

Fra torsdag 24.mai blir det Bakgårdsfest hver torsdag på Justisen. Hit kommer et utvalg av landets beste DJs, som skal spille musikk og skape topp stemning for alle gjestene.

– Bakgårdsfestene er svært populære, og våre gjester kommer stadig tilbake for å oppleve den unike stemningen vi har skapt, forteller Jama Awaleh, en av to partnere i byOslo som eier blant annet Justisen. – Vi har mange gode DJs som ønsker å spille nettopp på Justisen, og det ser vi smitter over på gjestene.

Bakgårdsbrunsj utvalgte lørdager

I tillegg til å arrangere bakgårdsfester på torsdager, blir det bakgårdsbrunsj på Justisen enkelte lørdager i løpet av sommeren. Bakgården er da åpen fra kl. 13.00, og restauranten serverer en tilpasset brunsjmeny. Første lørdag ut er 26. mai.

Også på bakgårdsbrunsjene blir det DJs som spiller opp og skaper en fantastisk stemning. Og for de som ønsker å bli værende ut over kvelden, er dette selvfølgelig helt ok.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
fredag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Champagnecruise med Christian Radich
lørdag
11:00

Champagnecruise med Christian Radich

Dere smaker og lærer litt om forskjellige champagner og nyter også bobler i andre former, mens Christian Radich glir ut Oslofjorden.

Eventbilde: Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle
lørdag
13:00

Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle

Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle er noe som må oppleves! Det legendariske konseptet forsetter å utvikle seg med en splitter ny delemeny og bobler i glasset. Våre DJs sørger for herlig stemning!