Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sesongåpning av Bakgården på Justisen hovedbilde
torsdag 
Justisen Restaurant & Selskapslokaler

Sesongåpning av Bakgården på Justisen

Justisen har åpnet uteserveringen i bakgården. Her kan man nyte sommerkveldene i frodige omgivelser med oppfriskende drinker og god mat fra restauranten.

Bakgården til Justisen er for så vidt åpen hele året, men på sommerhalvåret er det et svært populært sted både på ukedager og i helgene. Restauranten har laget en egen sommermeny som serveres i Bakgården, slik at stedets gjester skal kunne nyte deilig mat og drikke ute.

Sommertorsdager og Bakgårdsfester

Fra torsdag 24.mai blir det Bakgårdsfest hver torsdag på Justisen. Hit kommer et utvalg av landets beste DJs, som skal spille musikk og skape topp stemning for alle gjestene.

– Bakgårdsfestene er svært populære, og våre gjester kommer stadig tilbake for å oppleve den unike stemningen vi har skapt, forteller Jama Awaleh, en av to partnere i byOslo som eier blant annet Justisen. – Vi har mange gode DJs som ønsker å spille nettopp på Justisen, og det ser vi smitter over på gjestene.

Bakgårdsbrunsj utvalgte lørdager

I tillegg til å arrangere bakgårdsfester på torsdager, blir det bakgårdsbrunsj på Justisen enkelte lørdager i løpet av sommeren. Bakgården er da åpen fra kl. 13.00, og restauranten serverer en tilpasset brunsjmeny. Første lørdag ut er 26. mai.

Også på bakgårdsbrunsjene blir det DJs som spiller opp og skaper en fantastisk stemning. Og for de som ønsker å bli værende ut over kvelden, er dette selvfølgelig helt ok.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Book en sauna session på SALT
mandag
00:00

Book en sauna session på SALT

En sauna session på SALT er 2.5 timer ren lykke. Varme saunaer, kalde bad og bar. En sauna session inkluderer tilgang på både storsaunaen Árdna og Skroget innenfor deres åpningstider.

Eventbilde: Gratis dartturnering på Oche!
mandag
17:00

Gratis dartturnering på Oche!

Turneringene er lavterskel og for alle, uansett nivå. Har du ikke spilt dart før? Ikke noe problem hos Oche!

Eventbilde: Studentkvelder på OCHE
tirsdag
16:00

Studentkvelder på OCHE

Hver tirsdag vil Oche skjemme bort dere studenter! Samle studiekameratene dine og nyt deres spesialtilbud.