Søk i Aktiv i Oslo

Selvplukk av bringebær hovedbilde
onsdag 
Vestre Frogner Gård

Selvplukk av bringebær

Vestre Frogner gård er en liten perle i Bærum. Det ligger sentralt til og er en av de eldste gårdene i Bærum.

Gården har gått gjennom mange generasjoner. Her bor Hans Kristian og Jorunn Frogner med barn og barnebarn. Bedriften består av en eier og sjef, Hans Kristian Frogner, og flere selgere og plukkere. Hovedprioriteringen er bringebær, men de selger også epler, pærer, kirsebær, plommer, rips og solbær.

Sesongen med bær varer fra ca midten av juli og til slutten av august, mens epler kan plukkes fram til oktober. Det er lett servering på stedet, mange blir sittende og nyte utsikten og den fredelige tilværelsen.

Selvplukk

Mange ser på det å plukke bær som en hyggelig aktivitet, hvor opplevelser og natur står i fokus. Det er også muligheter for å sette seg ned med en kopp kaffe og litt å knaske på, samtidig som du kan nyte utsikten.

Når du kommer, blir bokser og kasser veid. (Det er mulig å få kjøpt begge deler på gården, men du kan gjerne ta med dine egne.) De har beholdere som du kan feste på kroppen, og plassere de grønne kurvene i. Du får så tildelt et område og blir fulgt dit. Når du er ferdig, veier de kassene igjen og trekker vekk vekten av selve kassen.

Prisliste selvplukk

  • Bringebær      kr 90- pr. kg.
  • Solbær            kr 75,- pr. kg.
  • Rips                 kr 75,- pr. kg.
  • Stikkelsbær    kr 75,- pr. kg.
  • Kirsebær         kr 75,- pr. kg.
  • Epler                kr 34,- pr. kg.
  • Plommer         kr 39,- pr. kg.

For pris og bestilling av ferdigplukkede bær og andre produkter, trykk her.

For informasjon om oppstart av bærplukking, trykk besøk nettside eller Facebook nedenfor.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerprogram på Teknisk museum
torsdag

Sommerprogram på Teknisk museum

Teknisk museum har aktivitetsprogram hver dag i hele sommer! Se spennende utstillinger, bli med på omvisninger, prøv morsomme og lærerike aktiviteter, og la deg fascinere av spennende vitenshow.

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
fredag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
lørdag

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.