Arrangementet er fullført.
I del to av Kulinarisk Akademis sauseskole bygger vi videre på teknikkene fra grunnkurset. Vi går igjennom fem ulike sauser og deres bruksområder. Underveis vil KAs kokker servere smakebiter til noen av sausene.
I løpet av 3 timer er du selv med og lager sausene og lærer teknikken bak. Viktige elementer i oppbyggingen og ikke minst når og hvordan du bruker de blir grundig forklart av våre kokker.
Vi kan love deg at du etter dette kurset er en eminent sausekokk som tryller frem de lekreste sauser og imponerer alle i omgangskretsen!
Selv om dette er del to, er det ingen krav til at man har deltatt på«Sauseskolen Grunnkurs».
Sauser som blir laget under kveldenskurs:
· Blåskjellsaus med persille
· Saus«Oslo»
· Parmesandressing– basert på majones
· Sherry-sjysaus med valnøtter
· Béarnaise
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca 3 timer)
Smaksprøver under kurset
Kurskompendier
Forkle til å ta med hjem
Lån av utstyr under kurset
Foredragsholdere
Kurslokale
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Dette får du oppleve:
Deltagende matkurs med kokker fra Kulinarisk Akademi
Matservering: Ja – lett servering underveis i kurset.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Kursets språk: Norsk
Tid: 17.00- ca 20.30
Pris: kroner 1200,- pr. person
Sted: Kulinarisk Akademi – Mathallen (2. etg),
Vulkan 5, 0178 Oslo.
Bli med på Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.