Arrangementet er fullført.
En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Disse kokkene lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.
Vi tar for oss 5 ulike sauser, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken.
Salsa Verde
Béarnaisesaus
Rødvinsaus
Skalldyrsaus/blåskjellsaus
Vaniljesaus
Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av dem, og ikke minst når og hvordan vi bruker de. Alle spiser sausene de selv har laget, servert med passende råvarer tilberedt av oss. Og er det noe saus til overs er dere hjertelig velkommen til å ta det med hjem.
Oppstart kl 17:00
Varighet: 3-4 timer
Pris: 1250,-per person
Bondens marked er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.
Bli med på vinsmaking hos Kulinarisk Akademi, og smak på en av verdens mest kjente og populære vindrue!
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.