Søk i Aktiv i Oslo

Sankthansfeiring på Norsk Folkemuseum 2012 hovedbilde

Sankthansfeiring på Norsk Folkemuseum 2012

Sankthansfeiring på Norsk Folkemuseum 2012: Festplassen 2009

Sankthansfest på Norsk Folkemuseum 2012

St. Hansfeiring med folkedans og barnebryllup, leker og aktiviteter, grilling og utekonsert på Norsk Folkemuseum!

Sankthansfeiring på Norsk Folkemuseum – Program:

16.00: Familiefest
Kroneverksted
Barnebryllup etter gammel vestnorsk tradisjon.
Sangleker rundt mai-stangen på Festplassen

18.00 – 21.00: Festforestilling på Festplassen
med Eggum & Sivertsen og Skrimmel Skrammel.

Sankthansfeiring på Norsk Folkemuseum: Eggum og Sivertsen Sankthansfeiring på Norsk Folkemuseum: Skrimmel Skrammel

Andre tilbud på Sankthansaften:
10.00-21.00: Velkommen i Trøndelagstunet!
10.00-21.00: Lefsebakst i eldhusene i Numedal og Telemark.
10.00-21.00: Kolonial er åpen.
10.00-21.00: Velkommen inn i Grøslistua fra Numedal.
10.00-21.00: Åpne kaféer.
10.00-22.00: Butikken er åpen.
16.00-21.00: Kafé på Festplassen

Grilling på Festplassen og pikknikk i det grønne.
Ta med grillmat og sitteunderlag! På Festplassen står flere varme griller og venter på dere. Museets serveringssteder er også åpne.

Arrangeres i samarbeid med DNB og OBOS.

Gratis adgang for OBOS-medlemmer, DNB-ansatte og totalkunder med familie (totalt 5 pers.)

Les mer om Sankthansfeiringen på Norsk Folkemuseum >>

Relaterte saker

Eventbilde: Standup på SALT
fredag
20:30

Standup på SALT

Noen av landets beste komikere inntar SALT sin helt egne standup-scene. SALTs ambisjon er å presentere et program som spenner seg fra unge entusiaster til etablerte kunstnere.

Eventbilde: Only Connect Oslo 2024
lørdag
00:00

Only Connect Oslo 2024

Bli med når Only Connect Oslo inntar byen 25. – 27. april med samtidsmusikk, eksperimentell musikk og lydkunst.

Eventbilde: Bli en mesterkokk med Jonatan!
lørdag
12:00

Bli en mesterkokk med Jonatan!

Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.