Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Samtale: Mapping Black Europe hovedbilde
onsdag 
18:00
Bymuseet Frogner

Samtale: Mapping Black Europe

Samtale med Olive Vassell, Natasha A. Kelly og Michelle Tisdel om boken og temaet «Mapping Black Europe: Markers, monuments, memory».

I forbindelse med utstillingen “Din pust, din stemme” inviterer Oslo Museum og LEV til temakveld og samtale på Bymuseet, med utgangspunkt i bokprosjektet «Mapping Black Europe». Bokprosjektet har som mål å diskutere og synliggjøre monumenter og offentlige representasjoner av personer med afrikansk opphav – omtalt som ‘Black Europe’ – i forskjellige europeiske byer.

Denne kvelden kan du høre initiativtakerne til prosjektet, Natasha A. Kelly (Tyskland) og Olive Vassell (Storbritannia), i diskusjon med sosialantropolog og bidragsyter Michelle A. Tisdel, som også står bak utstillingen på Bymuseet. Du får høre om svart politisk representasjon og fremstillinger av svarte mennesker og deres historie i Europa.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Samtalen foregår på engelsk.

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Winemakers Dinner – Clos Du Val
torsdag
18:00

Winemakers Dinner – Clos Du Val

Bli med på en eksklusiv kveld hvor kjærligheten til vin, direkte fra vingårdene i California og Oregon, feires sammen med en fire-retters meny.

Eventbilde: Forestilte fellesskap – Oslos monumentale minnekultur og feiringstradisjon
torsdag
18:00

Forestilte fellesskap – Oslos monumentale minnekultur og feiringstradisjon

I år har Oslo 400-årsjubileum, og Oslo kommunes kunstsamling har tatt initiativ til å etablere et nytt kunstverk til byen.

Eventbilde: Bli med på omvisninger i helgene
lørdag
00:00

Bli med på omvisninger i helgene

Få enda mer ut av utstillingene og bli med på en av museets omvisninger i helgene!