Arrangementet er fullført.

Reisekveld på Nomaden bokhandel hovedbilde
torsdag 

Reisekveld på Nomaden bokhandel

Haute Route foredrag på Nomaden Bokhandel 2012
Det blir prat om klassiske etapper og velvalgte omveier når Nomaden får besøk av skientusiast Bjørn Lytskjold. 

Haute Route er navnet på den ukes lange skiruten som sikksakker seg blant stolte alpefjell mellom Chamonix og Zermatt.
Bli med på en reise i bilder og ord langs Haute Route, med smakebiter både fra de klassiske etappene og fra velvalgte omveier. Ikke langt fra den klassiske ruten kan du overnatte på et digert kloster, eller i italienske alpehytter. Eller finne topper på over 4000 meter der du kan komme deg opp.
Når været, føret, formen og gruppe-humøret klaffer er Haute Route en fantastisk opplevelse. Slitsom og fantastisk. Har du først knekket alpeturkoden er dette noe du garantert ønsker å gjøre om og om igjen. Jotunheimen er bra den. Alpene er Alpene.

Bjørn Lytskjold er over gjennomsnittlig ivrig på skiturer i fjellheimen. Gjerne med telt, utenfor løype og med en fjelltopp som mål. Jobber i dag med kart/GIS i NVE, jobbet tidligere som landmåler i Polarinstituttet der han deltok på 10-12 Svalbard- og 2 Antarktis-ekspedisjoner.

Syv ganger har Bjørn gått forskjellige varianter av Haute Route sammen med gode venner – uten guide, men med røykelaks & akevitt! Neste tur er planlagt i påsken. Den 28. februar viser Bjørn lysbilder og forteller fra Haute Route-turene sine.

Arrangementet er gratis

Les mer om reisekvelden på Nomaden Bokhandel >>

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.