Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Plassene fylles opp for et av Norges råeste julebord hovedbilde
fredag 

Plassene fylles opp for et av Norges råeste julebord

img
Plassene fylles opp for et av Norges råeste julebord

De populære julebordpakkene på Sundvolden Hotel har blitt revet vekk, men det er fortsatt noen muligheter for å få seg en konsertopplevelse med fantastisk julematbufeet til.

Det er Hellbillies, Donkeyboy og Silya & The Sailors og Dance With a Stranger. Første julebord er 20. november. Deretter går det slag i slag hver helg med konserter, julemat, og ulike opplegg på dagtid.

– Hvis man skal ha med overnatting er mesteparten av plassene borte, men det er fortsatt billetter til konsertpakkene på kveldene, forteller Ann Helen Løvstad, driftsansvarlig ved Sundvolden Hotel.

Dekker på til flere tusen til julebord

Sundvolden Hotel har lykkes med sitt julebordkonsept og årlig kommer flere tusen personer for å få med seg et julebord utenom det vanlige. Sundvolden ligger litt utenfor byen, i idylliske omgivelser midt mellom Steinsfjorden og Tyrifjorden med Krokskogen og Kongens Utsikt i Ryggen. På den måten får man en annen ro og nesten en liten feriefølelse når man er der.

Dette er ukene det er mest liv på Sundvolden Hotel; innspurten før årets julebordsesong. Da er det alle mann til pumpene. Det er mange år de har hatt opplegg rundt julebord, men de siste årene har de havnet på å ha konserter. Det er mangee firmaer som kommer, men også vennegjenger og par.

En julebufeet som skiller seg ut

Det er ikke bare konsertene folk kommer for. Sunvolden Hotel er blitt kjent for sin gode mat, og levende julebordbufeet der kokker selv serverer og shower, som en del av konsertpakken.

– Vår kjøkkensjef Bent Borge Hansen og hans kjøkkengjeng er helt unike og opptatt av god  kvalitetsmat. Alt som serveres er hjemmelaget mat. Her lukter det allerede surkål i gangene, ler Løvstad.

På bufféen serveres det både varm og kaldt mat. Den julematen du ønsker deg, og noe utenom.

– Vi har pleid å ha sush og det er veldig populært, forteller Løvstad.

Lørdagsaktiviteter og konferanser

For de som overnatter, eller tar en hel dagstur er det en del aktiviteter på lørdags formiddag. Det er vinsmaking, og aktiviteter ute, avhengig av været.

– Det kan være turer opp til Kongens utsikt, også har vi en stor lavvo ute, forteller driftssjefen.

Sundvolden Hotel kan også tilby konferansepakke på dagtid dersom det er ønskelig.

– Mange firmaer ønsker å benytte anledningen til å ha møter og konferanser på dagen, og avslutte det med et rocka julebord, sier Løvstad.

Det er også mulig å ta seg en tur på Hotellets Spa for å pleie en sliten kropp før eller etter julebordet.

Starter tidlig med planlegging

For å få til et slikt arrangement kreves det mye planlegging.

– Vi starter tidlig. Siste julebord i år er ferdig 12. desember og da begynner vi planlegge det nye neste år, smiler Løvstad som kan bekrefte at dersom du skulle gå glipp av det i år, vil du alltids få muligheten neste år; men husk å være tidlig ute.

Les mer om Sundvolden Hotel her >>

 

Finn flere alternativ til annerledes julebord her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne – nykommerkveld standup / SALT
mandag
20:00

Utfordrerne – nykommerkveld standup / SALT

Her skal freshe og ferske stand-upere få prøve seg. Dette er stedet hvor du kan oppleve helt nye talenter innen humorsjangeren.

Eventbilde: Latin Night: Salsa
mandag
20:30

Latin Night: Salsa

Velkommen til en eksotisk kveld på Oslo Street Food med Norges største salsa & latin danseorganisasjon; Salsakompaniet!

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
tirsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.