Søk i Aktiv i Oslo

Sundvolden Hotel

Sundvolden Hotel tilbyr topp moderne konferansesaler, vakre selskaps- og bryllupslokaler, eget spa- og treningssenter, og et velkjent kjøkken du ikke bør gå glipp av.

Ved inngangsporten til sagnomsuste Krokskogen ligger et av Norges mest tradisjonsrike hotell – Sundvolden Hotel. Du som er gjest, står øverst på prioriteringslisten, og de ansatte gjør sitt ytterste for at nettopp ditt opphold skal bli innholdsrikt og uforglemmelig.

Kurs- og konferanselokaler for små og store grupper 

Sundvolden Hotel er tilrettelagt for både de små møtene og for de store konferansene. Under hele konferansen vil dere ha egen kursvert som vil være der for dere og sørge for sømløs gjennomføring. Sikkerhet, profesjonalitet, deilig mat, aktiviteter, god søvn og friskt luft er en selvfølge.

For deg som ønsker mer ut av konferansen, skreddersys forskjellige aktiviteter etter ønske. Sundvolden Hotels mål er å berike gjestenes sinn, sjel og mage – og skal gjenkjennes ved raushet, gjestfrihet, god service & en ikke så liten sirkusfaktor!

Sundvolden Hotel har huset mange kurs og konferanser gjennom tidene. Det har gitt dem verdifull erfaring og kompetanse som kommer deg til nytte.

Kongressalene – en stor sal på 517 m2 som kan deles i 3. 6 meter under taket og en av de beste salene. Godt egnet for store grupper.

Dronningsalen – en stor sal på 320 m2 som kan deles i 2. Lysekroner og 3,8 meter under taket. Godt egnet for intime møter til litt større grupper.

Sundvolden Hall – vår nyeste storsal på 1149 m2 som kan deles i 3. Ulike størrelser på de tre rommene. Topp teknisk utstyr, dagsbelysning og 8 meter under taket. Hotellets stolthet og storstue. Egner seg godt til eventer, utstillinger, messer og større møter.

Les mer om kurs- og konferansemulighetene her.

Selskaps- og bryllupslokaler

Sundvolden Hotel har selskapslokaler for enhver anledning; Fra «De gamle spisestuene» med sin intime eventyratmosfære til større saler med plass til flere hundre gjester. Hotellets salonger og barer står til disposisjon. Det samme gjør dansegulvet i Havesalongen.

“Et bryllup skal være kongelig og fantastisk!”

Sundvoldens mål er at brudeparet kan overlate så mye de ønsker av planleggingen til personalet. De dekker og dekorerer bord, lager blomsteroppsatser, har egen konditor som gjerne lager 5-etasjes bryllupskake, lager all mat fra bunnen av, ordner musikk, kan arrangere aktiviteter i forkant og etterkant av bryllupet – det er bare fantasien som setter grenser.

Det er også mulig å legge selve vielsen utendørs under de høye gamle løvtrærne som omkranser hotellet. Skulpturene og de små hagekrokene gjør at det er enkelt å finne et avskjermet, sjarmerende sted.

Sundvolden arrangerer alle typer bryllup, og på sommerstid er det mange som velger å legge deler av feiringen utendørs. Hotellet har løsninger tilpasset alle typer brudepar.

Les mer om de ulike lokalene her.

Sundvolden ønsker dere hjertelig velkommen til en visning og samtale.

Send melding til Sundvolden Hotel

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.