Arrangementet er fullført.
Opplev noen av landets mest interessante foredrag, med bidrag fra Marthe Sveberg, Kristoffer Eliassen, Lars Sandås og Narkoatlas – Oslo, Morten Gåsvand Fotografi, Tuva Ørbeck Sørheim, Flu Hartberg, Per Bloch og mange fler!
Jubileumsutgaven av PechaKucha går av stabelen 1. desember på Norsk design- og arkitektursenter (DOGA).
PechaKucha ble startet i Tokyo i 2003 og er et kulturelt event hvor deltakere fra arkitektur, design, film, kunst, musikk og vitenskap møtes og uformelt viser seg og sitt arbeid i en serie korte presentasjoner.
Dørene åpner 19:30. Programmet starter fra scenen 20:00. Billetter til 120 kr selges i DogA-butikken f.o.m. to uker før arrangementet. Det er dessverre ikke mulig å forhåndsreservere billetter. Kjøp tidlig, så unngår du kø!
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
Omvisningen «To fabrikker – tusen liv» gir deg kunnskap om hverdagsliv, fabrikker og arbeidsliv og et innblikk i et unikt industriområde.