Arrangementet er fullført.
Vi er et resultat av evolusjon, men hva forteller evolusjonen oss egentlig om hvordan vi bør spise og leve?
Forfatter og forsker Marlene Zuk vil gi et populærvitenskapelig foredrag basert på deler av hennes seneste bok: Paleofantasy. Forleggeren beskriver boken som “En avsløring av pseudovitenskapelige myter om vår evolusjonære fortid, og hvordan vi burde leve i dag.” Paleodietten – og enda mer ekstreme varianter – vil være blant temaene som berøres.
Arrangementet holdes på engelsk. Arrangør: CEES, Institutt for biovitenskap, Universitetet i Oslo.
Sosialt, uhøytidelig, morsomt og passer for alle som elsker øl – og alle som tror de ikke liker det.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.