Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Østbanehallen i påsken hovedbilde
mandag 

Østbanehallen i påsken

Østbanehallen er et knutepunkt og en naturlig møteplass i påsken – enten du skal ut og reise eller tilbringe ferien i Oslo. Hallen er åpen i hele påskehelgen.

Bypåske

I år faller påsken sent, og det er mange som velger å ha bypåske – for hva er vel bedre enn å nyte Oslo og alt byen vår har å tilby i finværet? Hos Østbanehallen finner du en avslappende og hyggelig atmosfære hvor du kan ta med familie og venner, enten dere skal ut å spise, eller ønsker å handle inn litt godsaker. Kanskje du til og med kan utfordre vennene dine til en runde shuffleboard hos Royal Gastropub?

Se restauranter og book bord ved å trykke her>>

Matmarked & påskegodt

Flavours Food Market holder oppe alle dagene i påskehelgen og har alt du trenger for å gi deg en smaksopplevelse utenom det vanlige – fra ferske bakervarer til salat, frukt og grønt og kjøtt, fisk og oster. I tillegg har butikken et bredt utvalg av øl og det du ellers måtte ønske av drikke. Alt fra de beste leverandørene!

Sjokoladespesialisten Dropsen tilbyr mer enn 1500 forskjellige sorter sjokolade og konfekt – fra hele verden. Dette gjør butikken perfekt for alle som vil kose seg litt ekstra i påsken – eller ønsker å gi bort en flott gave!

Mat til reisen

Kanskje er du bare på gjennomreise i påsken, men også da kan Østbanehallen by på gode løsninger. Her får du god mat uten å måtte vente for lenge, enten det er italiensk du er ute etter eller salat, yougurt, ferskebakevarer, smoothie eller frukt og grønt. Kaffe kan vi heller ikke glemme og Steam kaffebar sørger for at du har den beste, ferskbryggede kaffen til reisen. Har du tid til å sette deg ned kan du blant annet følge med togtidene på skjermene på Royal Gastropub.

Åpningstider i påsken

Mandag, tirsdag og onsdag før helligdagene i påsken gjelder vanlige åpningstider hvis ikke annet er oppgitt.

For skjærtorsdag, langfredag, påskeaften, 1. påskedag og 2. påskedag (13. – 17. april) gjelder følgende åpningstider:

Se nettsidene deres for mer informasjon og åpningstider>>

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
lørdag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Sosialt, uhøytidelig, morsomt og passer for alle som elsker øl – og alle som tror de ikke liker det.