Arrangementet er fullført.
Kulinarisk Akademi sine kunnskapsrike kokker gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, før vinkelneren tar over og gir dere en innføring i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon. De teoretiske prinsippene blir gjennomgått før det blir smaksprøver på fem ulike kombinasjoner av ost og vin.
Vi smaker et utvalg klassiske, kontinentale oster, faste og bløte, hvite og blå. Vinene som blir servert er tilpasset ostene, og vi går igjennom en rekke ulike stiler fra tørre hvite til røde og søte.
Oppstart kl 18:00
Varighet: 2 timer
Pris: 995,-per person
I vintersesongen forvandles SALTs uteserveringsområde til en sosial arena. Her kan du booke en utendørs sittegruppe med bålpanne og reinskinn, og nyte deres nordisk- og samiskinspirerte meny!
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.