Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Humorfest – spring edition! hovedbilde
torsdag 
17:00
SALT Art - Music

Oslo Humorfest – spring edition!

Spring edition blir 15. – 18. mars 2023

GØY, GØYERE, NORGES GØYESTE FESTIVAL!

Det blir fire dager smekkfulle av show, revy, klassisk standup, impro, late night-standup med en twist og mye mer! Full lineup og billetter, enkeltbilletter og dagspass, ute nå!

Det hele foregår på SALT art & music, hvor alle lokalene vil dirre av festivalstemning og latter. Mellom show kan du henge på festivalområdet og mingle, spise, drikke og danse til krampa tar deg.

Hver festivaldag vil bestå av minimum 7–8 show, så her er det mulighet til å få med seg veldig mye morsomheter. Du kan enten plukke fra en variert meny av show og forestillinger, eller du kan kjøpe dagspass og få med deg alt du rekker! Det finnes et begrenset antall festivalpass, så vi anbefaler alle som vil le mest mulig denne mars-uka å være kjapp.

Bestill billetter.

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Eventbilde: Fotballidiot – Fotballquiz på Brød & Sirkus
onsdag
18:30

Fotballidiot – Fotballquiz på Brød & Sirkus

Det blir kuriosa fra all verdens fotball, det blir gjester og det blir god stemning. Ikke nok med det; du kan vinne billetter for deg og laget ditt (4 pers.) til Premier League eller Bundesligaen.

Eventbilde: SENT – Kveldsarrangement med bar, spill, LEGO og quiz
torsdag
19:00

SENT – Kveldsarrangement med bar, spill, LEGO og quiz

Denne kvelden holder museet åpent til 23:00 med bar, LEGO, quiz og klassiske bordspill – i tillegg blir det lynkurs i programmering av algoritmisk kunst og VR-spill i Vitensenteret.