Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Opplev Sol Heilo på SALT hovedbilde
fredag 
18:00

Opplev Sol Heilo på SALT

Den Arktiske Hovedscenen er SALTs utescene og visningssted for visuelle kunstprosjekter. I sommerhalvåret presenteres et program som spenner seg fra unge entusiaster, til etablerte toneangivende kunstnere.

Denne kvelden kickstarter vi sommeren med besøk av Sol Heilo. Sol Heilo er opptatt av å gi publikum en opplevelse på mange plan der ulike sanser blir berørt. Hun søker å treffe forskjellige emosjoner hos de som hører på og ønsker å gi dem noe som de kan ta med seg videre i sine liv. Det er derfor hun skriver låter, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecover og spiller utallige instrumenter.

I vinter var som med på programserien Hver gang vi møtes, der hun overrasket både artister og seere med sitt unike talent.

Relaterte saker

Eventbilde: G-Thursday på Vesper Bar
torsdag
16:00

G-Thursday på Vesper Bar

Vesper Bar har egen g-meny på torsdager med masse deilig drikke og en klassiker på tilbud!

Eventbilde: Sister Act på Chateau Neuf
torsdag
19:00

Sister Act på Chateau Neuf

Den verdenskjente musikalkomedien «SISTER ACT», basert på den bestselgende filmen med Whoopi Goldberg fra 1992, har gått sin seiersgang på  både Broadway og West End, og endelig skal det norske publikummet få oppleve denne fantastiske komedien! 

Eventbilde: Nils-Ingar Aadne: Da var det oss
torsdag
19:30

Nils-Ingar Aadne: Da var det oss

«Da var det oss» handler om å få livet i trynet og gå videre, om hverdagslige småting og hvor sinte folk har blitt. Om robotstøvsugere og pandemi. Den handler om oss.