Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Operapub på Røverstaden hovedbilde
onsdag 
20:00
Røverstaden

Operapub på Røverstaden

Vi fortsetter med sesong to av Operapub på Røverstaden hver onsdag kl 20.00 (I kjelleren på Oslo konserthus).

Her kan du spise nydelig italiensk pizza og få noe godt i glasset mens du hører vakker sang, høye toner og smektende melodier. Opera er ikke noe for meg, tenker kanskje du?
Vel vi utfordrer deg til å ta en tur og prøve, det kan være du blir positivt overrasket.
Du kan reservere bord ved å ringe: 466 73 830

Fri entré.

Medvirkende
Mariann Fjeld-Solberg, sopran
Jørgen Backer, baryton
Reza Aghamir, piano

Adresse
Munkedamsveien 15 (I kjelleren på Oslo konserthus/gamle Club7).

PublikUng
PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via denne lenken

Foto: Emelie Kroon

Relaterte saker

Eventbilde: Only Connect Oslo 2024
lørdag
00:00

Only Connect Oslo 2024

Bli med når Only Connect Oslo inntar byen 25. – 27. april med samtidsmusikk, eksperimentell musikk og lydkunst.

Eventbilde: Bli en mesterkokk med Jonatan!
lørdag
12:00

Bli en mesterkokk med Jonatan!

Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.